Forza Horizon 5 PC, XBOXONE, XSX

Mexikóba visz az utunk a legújabb Forza Horizon-epizódban.

SGF 2022: Ez történt az Xbox és a Bethesda második adásán - frissítve!

Jöjjön a második menet! Habár a nagy bejelentéseken már túl vagyunk, egy újabb másfélórás show-val jelentkezik ma az Xbox és a Bethesda. Nézzétek velünk élőben a műsort!

SGF 2022: Nézd vissza az Xbox és a Bethesda műsorát + összefoglaló a bejelentésekről

Hamarosan kezdetét veszi a nyári konferenciasorozat egyik legnagyobb eseménye, az Xbox és a Bethesda közös műsora. Kövessétek velünk élőben a több mint másfél órásnak ígérkező bejelentéscunamit!

SGF 2022: Bemutatkozott a Forza Horizon 5 első kiegészítője

Az új Forza Motorsport mellett a Forza Horizon 5 első nagyobb kiegészítője is megmutatta magát, amely a korábbi szivárgásoknak megfelelően Hot Wheels témájú lesz.

SGF 2022: Úgy néz ki, Hot Wheels-kiegészítővel indít a Forza Horizon 5

Valószínűleg a napokban mutatkozik majd be a Forza Horizon 5 első kiegészítője: nem is Microsoft-projektről beszélnénk, ha nem szivárgott volna ki ez is idő előtt.

Húszmillió játékosnál jár a Forza Horizon 5

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Microsoft legutóbbi versenyjátéka, mára ugyanis több mint húszmillió játékos látogatta meg Mexikót, hogy részt vegyen a Horizon Fesztiválon.

A Returnal a BAFTA Games Awards győztese

Kihirdették a BAFTA Games Awards díjazottjait, és bár a Returnal és az It Takes Two is nyolc-nyolc jelöléssel vágott neki a ceremóniának, végül az előbbi zsebelte be a legtöbb trófeát, és az év játékának is megválasztották.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

Úgy tűnik, közeleg a Forza Horizon 5 első DLC-je

A Microsoft és a Playground Games eddig egy szót sem árultak el arról, hogy mikor érkezhet meg a Forza Horizon 5 első nagy kiegészítője, a szivárogtatók azonban arról árulkodnak, hogy már nem lehet túl messze a megjelenés.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!