Forza Horizon 5 PC, XBOXONE, XSX

Mexikóba visz az utunk a legújabb Forza Horizon-epizódban.

Aranylemezre került a Forza Horizon 5

A Playground Games bejelentette, hogy a Forza Horizon 5 elért egy komoly mérföldkövet: aranylemezre került. Ez azt jelenti, hogy már semmi nem állhat útjába a novemberi megjelenésnek.

Forza Horizon 5 - begurult a rendszerkövetelmény

Ugyan még kicsit odébb van a Forza Horizon mexikói kitérője, a Microsoft és a Playground Games már most felrántotta a garázsajtót, hogy megmutassa, pontosan milyen rendszert igényel majd a játék PC-s változata.

Mit tartogatott az Xbox a Tokyo Game Show-ra?

Phil Spencerék már hetekkel a Tokyo Game Show előtt leszögezték, hogy részükről ne most várjunk eget rengető új bejelentéseket. Műsorszegmensük értelemszerűen a japán játékokra koncentrált, de így is csurrant-cseppent néhány hír.

Forza Horizon 5 - terítéken a többjátékos mód

Újabb fejlesztői adással jelentkezett a Playground Games csapata, ezúttal azért, hogy közelebbről is bemutassák a Forza Horizon 5 multiplayeres funkcióit. Egy biztos, a mexikói sétautazás a barátainkkal is pazarnak ígérkezik.

Négyszázas autólistát villantott a Forza Horizon 5

A Playground Games közzétette azt a listát, amely a Forza Horizon 5 verdáit sorakoztatja fel. A felhozatalban már most több mint négyszáz autó szerepel, és az ígéretek szerint még bővíteni is fogják.

GC 2021: Ismét mozog a Forza Horizon 5

Nem telhet el Microsoft-műsor Forza Horizon-játék nélkül, és nem volt ez másképp ma este sem. A Playground Games egy több mint nyolcperces játékmenet-felvétellel kedveskedett a rajongóknak a széria soron következő részéből.

Ismét mozgásban a Forza Horizon 5

A Forza Horizon 5 fejlesztői összeültek egy újabb livestreamre, amelyen ismét közel fél órán át láthatjuk mozgásban a versenyjátékot. Bemutattak egy új autót, és a teljes térképre is vethettünk egy pillantást.

Csodás tájakra vezet a Forza Horizon 5

A Forza Horizon 5 az elődjénél másfélszer nagyobb térképpel kecsegtet, ami tömve lesz egzotikus helyszínekkel. Mocsarak, sziklás partok és vulkánok is várnak ránk, amelyeket ráadásul az évszakváltozás sem hagy majd hidegen.

Sugárkövetéses hangzást kap a Forza Horizon 5

Ki mondta, hogy csak az árnyékok és a tükröződések húzhatnak hasznot a ray tracingből? A Forza Horizon 5 nagy előrelépést tesz az audiotechnika terén, hála a sugárkövetéses hangeffekteknek.

E3 2021: Íme, a leginkább várt játékok listája

Tegnap este hivatalosan is a végére értünk az idei E3-as dömpingnek, ahol rengeteg izgalmas címet jelentettek be a kiadók és a fejlesztők. Most kaptunk egy toplistát arról, hogy melyik játékokra pörögtek rá a legjobban a nézők.