Forza Horizon 5 PC, XBOXONE, XSX

Mexikóba visz az utunk a legújabb Forza Horizon-epizódban.

Csodás tájakra vezet a Forza Horizon 5

A Forza Horizon 5 az elődjénél másfélszer nagyobb térképpel kecsegtet, ami tömve lesz egzotikus helyszínekkel. Mocsarak, sziklás partok és vulkánok is várnak ránk, amelyeket ráadásul az évszakváltozás sem hagy majd hidegen.

Sugárkövetéses hangzást kap a Forza Horizon 5

Ki mondta, hogy csak az árnyékok és a tükröződések húzhatnak hasznot a ray tracingből? A Forza Horizon 5 nagy előrelépést tesz az audiotechnika terén, hála a sugárkövetéses hangeffekteknek.

E3 2021: Íme, a leginkább várt játékok listája

Tegnap este hivatalosan is a végére értünk az idei E3-as dömpingnek, ahol rengeteg izgalmas címet jelentettek be a kiadók és a fejlesztők. Most kaptunk egy toplistát arról, hogy melyik játékokra pörögtek rá a legjobban a nézők.

E3 2021: Ilyen gép kell a Forza Horizon 5 alá

A Forza Horizon 5-ről is kiderült, hogy milyen vasat kell összepakolnunk alá, azonban ezúttal csak a minimális követelményekről hullott le a lepel, az ajánlott gépigényt egyelőre még homály fedi.

E3 2021: Bemutatkozott a Forza Horizon 5

Szerencsére nem maradtunk Forza-bejelentés nélkül az Xbox Showcase alatt, hiszen bemutatkozott a Horizon-sorozat ötödik része, ami ezúttal Mexikóba invitálja majd a versenyzőket. A jó hír mellé előzeteseket és premierdátumot is kaptunk.