Forza Horizon 5 PC, XBOXONE, XSX

Mexikóba visz az utunk a legújabb Forza Horizon-epizódban.

Brit toplista: nem talált kihívóra az új Call of Duty

A FIFA 22 több mint egy hónapig uralta a brit dobozos játékeladások toplistáját. Vajon a Call of Duty: Vanguard meg tudja ismételni ezt? Egyelőre jól halad, mert az elmúlt héten nem tudták megszorongatni.

Hatmillió játékosnál jár a Forza Horizon 5

Úgy tűnik, rengetegen adtak egy esélyt a Forza Horizon 5-nek, ami persze nem meglepő, elvégre a játék remekül sikerült, ráadásul a Microsoft egészen kedvező konstrukciók mentén tette játszhatóvá.

Elképesztő nyitónapon van túl a Forza Horizon 5

Phil Spencer jelentette be a Twitteren, hogy az Xbox Game Studios fennállásának legjobb nyitónapját produkálta a Forza Horizon mexikói kitérője, ami annak tükrében nem meglepő, hogy már a premier előtt is sokan kíváncsiak voltak a játékra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gőzerővel tombol az év végi szezon, így szinte futószalagon érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb új címek. Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is listába szedtük az aktuális hét termését.

Forza Horizon 5 - már közel egymillió játékosa van

Még meg sem jelent, de a VGC információi szerint máris közel egymillió játékossal büszkélkedhet a Forza Horizon-sorozat új epizódja, ami ezúttal a luchadorok és a csípős ételek hazájában, Mexikóban invitál versenyzésre minket.

Jeltolmácsot kap a Forza Horizon 5

A Forza Horizon 5-ben már a megjelenés napján rengeteg funkció segíti az akadálymentes hozzáférést, hamarosan azonban egy olyan funkciót kap a játék, amelyet eddig nem sok helyen láthattunk.

Utolsó előzetesén a Forza Horizon 5

Hamarosan birtokba vehetjük Mexikó vadregényes tájait a Forza Horizon 5 változatos járműparkjának volánjai mögé pattanva. A Playground Games a launch trailerrel emlékeztet minket a közelgő premierre.

Forza Horizon 5 teszt

A világ legőrültebb versenyzői repülőre szálltak, hogy az Atlanti-óceánon átkelve Mexikóba is elhozzák a Horizon Fesztivált. A Playground Games három éve nagyon magasra emelte a lécet - lássuk, sikerült-e újra megugraniuk azt!

Game Pass - befutott a november eleji kínálat

November elején is jönnek-mennek majd a játékok a Game Pass felhozatalában. A távozók listája helyett talán most az érkező oldal lehet kifejezetten izgalmas, hiszen a Forza Horizon 5 és a definitív GTA: San Andreas is befut.

Hangolódjunk a Forza Horizon 5 megjelenésre!

November 5-én, vagyis most pénteken rajtol korai hozzáférésben a Forza Horizon-sorozat ötödik felvonása, ami a szokásoknak megfelelően kapott egy premier előtti, élőszereplős kedvcsinálót, ami egy hétköznapi sofőr kalandjaira koncentrál.