Forza Horizon 5 PC, XBOXONE, XSX

Mexikóba visz az utunk a legújabb Forza Horizon-epizódban.

Kihirdették a GDC Awards idei jelöltjeit

Idén is megrendezik a Game Developers Conference díjátadóját, amelyen a szakma választhatja meg az év legjobb játékait. A jelöltek listája már megvan, a Deathloop indulhatott a legtöbb kategóriában.

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

15 millió játékosnál jár a Forza Horizon 5

A játékban megtalálható játékosszámláló szerint a Forza Horizon ötödik felvonásában már több mint 15 millió játékos rója Mexikó útjait. A sorozat legutóbbi epizódja mindössze két hónap leforgása alatt érte el ezt a mérföldkövet.

Íme, a 2021-es Steam Awards nyertesei

A Steam tavaly is megkérte felhasználóit, hogy szavazzák meg, szerintük melyek voltak az év legjobb játékai – a felhasználók pedig így is tettek. Lássuk hát 2021 legjobb alkotásait!

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

Amerikai toplista: az üresen kongó polcok hónapja

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group novemberi összesítése, amely furcsa számokat hozott: az eladásokon nem kicsit érezteti a hatását, hogy alig lehet hozzájutni a legújabb konzolokhoz.

TGA 2021: Az It Takes Two az év játéka

Ma hajnalban megtartotta éves rendezvényét Geoff Keighley, ami azon túl, hogy raklappal szállította a videojátékos bejelentéseket, természetesen az elmúlt év legjobb alkotásait is díjazta.

Huszonnégy autóval bővül a Forza Horizon 5

Egyre hatalmasabbra duzzad a Forza Horizon 5 így is óriási gépparkja. A következő két hónapban két tucat új járgánnyal bővíthetjük majd a garázsunkat - vissza tér többek közt a világ legkisebb utcai autója is.

Forza Horizon 5 - a tízmillió játékos is megvan

A Microsoft szerint történelmet írt a Forza Horizon 5. A versenyjáték a megjelenése óta tízmilliónál is több játékost csábított magához, ezzel a számmal pedig az Xboxra kiadott alkotások közül a legjobb nyitóhetet tudhatja magáénak.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!