FIFA 22 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Természetesen idén sem maradunk FIFA nélkül.
Típus:

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Brit toplista: nem talált kihívóra az új Call of Duty

A FIFA 22 több mint egy hónapig uralta a brit dobozos játékeladások toplistáját. Vajon a Call of Duty: Vanguard meg tudja ismételni ezt? Egyelőre jól halad, mert az elmúlt héten nem tudták megszorongatni.

Brit toplista: a Call of Duty váltotta a FIFA-t

Megjelenése óta a FIFA 22 vezette a brit dobozos játékeladások toplistáját, heteken át senki nem tudta leváltani. Ez megváltozott a Call of Duty: Vanguard érkezésével, ami rögtön az élen nyitott.

Viszonylag kevés embert vonzott a Battlefield-béta

Megérkezett az Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentése is, benne több érdekességgel: kiderült például, hogy az új Battlefield bétatesztje nem igazán csigázta fel a játékosokat.

Brit toplista: maradt az élen a FIFA 22

Hiába érkezett múlt héten több új megjelenés is, a FIFA 22 továbbra sem talált legyőzőre. Ehhez a Marvel's Guardians of the Galaxy is kevésnek bizonyult, ami így a második helyen nyitott.

FIFA 22 teszt

Miután a jelek szerint a Konami sikeresen kigolyózta magát a piacról, az Electronic Arts lényegében egyedül maradt a szimulációs focijátékok műfajában. Csak hát az öreg Ben bácsi már megmondta: a nagy erő bizony nagy felelősség is.

Brit toplista: nagyon hátracsúszott a Metroid: Dread

Amíg a FIFA 22 és a Far Cry 6 meg tudta tartani az egy héttel ezelőtti pozícióját, addig a Metroid-sorozat új epizódja erre már nem volt képes, és lecsúszott a dobogóról. Ráadásul Samus Aran még a legjobb ötből is kiesett.

Amerikai toplista: megtorpant a Switch menetelése

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette a szeptemberi jelentését, amely több érdekességgel is szolgált. A legfontosabb fejlemény: a PlayStation 5 véget vetett a Nintendo Switch menetelésének.

Brit toplista: nem kezdett jól a Back 4 Blood

A múlt hét legnagyobb megjelenése, a Left 4 Dead szellemi utódja, a Back 4 Blood volt, mégsem sikerült jól a kooperatív zombivadászat rajtja, mert még a dobogóra sem tudta felverekedni magát a játék.

A FIFA is odaszúrt egyet az EA-nek

Miután napvilágot láttak a pletykák arról, hogy a FIFA és az EA nem tudnak megegyezni, a szövetség közleményt adott ki, amelyben jelezte: nem szerencsés, hogy egyetlen cég uralja a focis jogokat a piacon.