Marvel's Midnight Suns PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Körökre osztott taktikai játék az XCOM-csapattól.

Marvel's Midnight Suns - kiszivárgott a dátum és két új karakter is

A korábbi csúszás után a Firaxis nem jelentette be a Marvel's Midnight Suns pontos megjelenési dátumát, de a leakerek ismét teszik a dolgukat. A premierdátum mellett lelepleződött két újabb szuperhős is.

Közel 70 játék készül a Take-Two égisze alatt

Legyen szó akár a Rockstar és a 2K legnagyobb dobásairól, vagy a Private Division partnereinek kisebb alkotásairól, megállás nélkül dübörög a Take-Two gépezete. 2025-ig közel 70 játékot dob piacra a jókora kiadó.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

Marvel's Midnight Suns - csak 2022 második felében

A Firaxis Games csapata a Marvel's Midnight Suns hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a tervezettnél később, csak 2022 második felében jelenik meg a Marvel hőseire építő XCOM-klón.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Midnight Suns - ilyen lesz a kártyás harcrendszer

Vaskos, jó húszperces fejlesztői bemutatót kapott az idei Gamescomon leleplezett Marvel's Midnight Suns. A legújabb kedvcsináló kifejezetten a harcrendszerre fókuszál, így részletesebben is megismerkedhetünk a kártyás mechanikával.

Marvel's Midnight Suns - infók a mikrotranzakcióról

A Firaxis megerősítette, hogy a játékmenet egyensúlyát megborító mikrotranzakciókra biztosan nem kell majd számítani a Marvel's Midnight Sunsban. Csakis kozmetikai kiegészítőket lehet majd valódi pénzért vásárolni.

Akcióba lendülnek a Marvel's Midnight Suns hősei

A korábbi ígéreteknek megfelelően tegnap bemutatkozott a Firaxisnál készülő Marvel's Midnight Suns játékmenete. Egy rövidebb és egy hosszabb gameplay-anyag érkezett a taktikai játékból.

GC 2021: Lelepleződött a Marvel's Midnight Suns

Számos pletykát hallottunk róla, ma pedig végre lelepleződött az XCOM-csapat legújabb körökre osztott taktikai játéka, a Marvel's Midnight Suns. Az előzetes alapján nem panaszkodhatunk majd a szereplők felhozatalára.