Mass Effect

2138-ra a világunk már-már teljes békében él. Megtaláltuk helyünket a világűrben, elhelyezkedtünk a különböző népek közt. Nem is lehetne idillibb a hangulat, ám sajnos szépreményű jövőnket sötét árnyék tartja rettegésben...

E3 2014: Mass Effect pletykák

Az új Mass Effect-játékról egyelőre nem sok hír látott napvilágot, de a fejlesztés korábban jelzett "félig kész" állapotából és Yanick Roy E3-as látogatásából ítélve néhány napon belül okosabbak lehetünk.

Mass Effect Trilogy - PS4-re és Xbox One-ra is?

Már korábban is pletykáltak róla, hogy a BioWare PlayStation 4-en és Xbox One-on is megfuttatná a Mass Effect-trilógiát - ezeknek a szóbeszédeknek adhat alapot egy chilei üzlet honlapján felbukkant hirdetés is.

Korai concepteken a Mass Effect és a Dragon Age

A BioWare dizájnere, Matt Rhodes megosztott velünk pár korai koncepciós rajzot a Mass Effectről és a Dragon Age-ről, melyek sokat változtak az idők folyamán, mire a végleges játékokba bekerültek.

Mass Effect - spin-offokon agyal a BioWare

Persze semmi hivatalos bejelentés vagy ilyesmi, a BioWare munkatársai mindössze egy interjú közben agyaltak azon, milyen lenne, ha az univerzum más karakterekei is saját játékot kapnának.

GDC 2013: Frostbite 3-asok az új BioWare-játékok

Józan paraszti ésszel ugyan eddig is kikövetkeztethető volt, viszont jó érzés a BioWare szájából is hallani: a Dragon Age III és az új Mass Effect is a harmadik generációs Frostbite motorra épül.

Új címen dolgozik a Mass Effect-csapat

Nem véletlenül hátrált ki a BioWare edmontoni stúdiója a Mass Effect mögül, a srácok ugyanis egy vadonatúj címen dolgoznak; a projekt vezetését természetesen Casey Hudson vállalta magára.

Jön a Rizikó Mass Effect-változata

Nem tetszett a Mass Effect 3 vége? Tessék, változtasd meg! A BioWare bejelentette, hogy a Rizikó című társasjátékból Mass Effect-változat készül, a dobozborító terve már meg is leshető.

2014 végén jöhet az új Mass Effect

A BioWare szerint leghamarabb két év múlva jelenhet meg az új Mass Effect, de a 2015-ös premier sincs kizárva. Emellett kiderült, hogy a csapatnak további tervei is vannak a Wii U-t illetően.

Launch traileren a Mass Effect Trilogy

Shepard kapitány már három epikus kalandot élt meg, de nem biztos, hogy minden rajongó ki tudta próbálni a trilógiát. A BioWare szerepjáték-sorozata a héten jelenik meg gyűjteményként, így újabb előzetessel gazdagodtunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz egy-két érdekes cím, jóllehet az igazi megjelenési dömping már lecsengett, nincs más dolgotok, mint vásárolni és játszani. Még szerencse, hogy közeleg az év vége, lesz idő rá bőven!