Mass Effect

2138-ra a világunk már-már teljes békében él. Megtaláltuk helyünket a világűrben, elhelyezkedtünk a különböző népek közt. Nem is lehetne idillibb a hangulat, ám sajnos szépreményű jövőnket sötét árnyék tartja rettegésben...
Típus: RPG

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Visszacsúszott a negyedik helyre az új Prince of Persia, a dobogóra megint a World of Warcraft, a vébés FIFA és a Battlefield: Bad Company második része állhatott fel.

Lazább és vidámabb lesz a Mass Effect 3

Casey Hudson Mass Effect főnök szerint minden trilógia második része a kemény és a sötét, viszont a harmadikban humoros dolgok történnek.

Pályára került a Mass Effect mozifilm

A Legendary Pictures és a Bioware megállapodásra jutott a Mass Effect filmes jogaival kapcsolatban, a terjesztésbe pedig a Warner Bros. segít majd be.

Elkezdődött a Mass Effect 3 fejlesztése

A Mass Effect fődesignere, Christina Norman elejtette egy twitteres bejegyzésében, hogy már az űrszerepjáték harmadik részén dolgozik.

Gyurmából készült Garrus-fej

Egy magyar lány formázta meg, és küldte el az IDDQD-blognak a kedvenc Mass Effect szereplőnk gyurmából készült fejét. Ezt mindenkinek kötelező jelleggel látnia kell!

Mass Effect 2 mentések a háromban. Mikor?

A Bioware producere Casey Hudson megerősítette, előfordulhat, hogy nem tudjuk majd használni a Mass Effect 2 karakterünket a folytatásban.

Hollywood érdeklődik a Mass Effect után

Ha egy játék sikeres, akkor a legtöbb esetben a filmesek is elkezdenek érdeklődni utána, és nincs ez másként méltán népszerű Mass Effect esetében sem.

A trilógia után is folytatódni fog a Mass Effect

A Bioware társalapítója, Greg Zeschuk a Kotaku munkatársainak elárulta egy interjú során, hogy a trilógia lezárása után is folytatódni fog a Mass Effect.

Hazai eladási toplista - az idei év első hetéről

Az idei év első eladási toplistája sem hozott túl sok meglepetést, az élboly gyakorlatilag még mindig ugyanazokból áll össze, akikből hetekkel ezelőtt is.

Új játékon dolgoznak a Mass Effect alkotói

Új multiplatform játékon dolgozik a Mass Effect és a Dragon Age fejlesztéséért is felelős Bioware, ám egyelőre semmilyen konkrétumot sem tudni a készülő alkotásról.