Mass Effect

2138-ra a világunk már-már teljes békében él. Megtaláltuk helyünket a világűrben, elhelyezkedtünk a különböző népek közt. Nem is lehetne idillibb a hangulat, ám sajnos szépreményű jövőnket sötét árnyék tartja rettegésben...
1349696539

Elkészült az első rajongói Mass Effect-film

Megérkezett az első Mass Effect-film, az élőszereplős, YouTube-on megtekinthető alkotást a rajongók ütötték össze. Ennek ellenére - vagy épp ezért - a megvalósítás profi, mindenkinek érdemes rá vetnie egy pillantást, aki kíváncsi a Mass Effect előzményeinek megfilmesített változatára!
1348743652

Novemberben jön a Mass Effect Trilogy

A BioWare bejelentette, hogy november folyamán lát napvilágot a Mass Effect Trilogy PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. A csomagban helyet kap az összes Mass Effect-játék egyetlen dobozba zsúfolva, s maga a külalak is prémium minőségűnek ígérkezik. Remek gyűjtemény!
1348043400

Friss Mass Effect 3-tartalmak, új Mass Effect-játék

A BioWare korántsem végzett a Mass Effect 3-mal: további egyjátékos és többjátékos tartalmak érkeznek, ezen kívül pedig komoly terveik vannak a jövőre nézve. Casey Hudson még legalább egy új Mass Effect-játék készítését felügyeli majd, más dolgok mellett.
1348036200

Távoznak a BioWare alapítói

Enyhén megdöbbentő, és némileg szomorú hírrel kezdjük a mai reggelt. Ray Muzyka és Greg Zeschuk, a BioWare két alapítója és vezetője egyszerre döntőtt úgy, hogy elhagyja a stúdiót és a játékipart egyaránt. Mindketten mást terveznek a jövőre nézve, de valószínűleg nem térnek vissza.
1347109259

Friss előzetesen a Mass Effect anime

A Mass Effect: Paragon Lost egy egész estés animációs film, mely a harmadik videojáték előzményeit meséli el. Főszereplőnk James Vega lesz, az ő történetén keresztül ismerhetjük meg az Alliance Marine korai éveit. Az animét a műfajban jártas Production I.G. kalapálja össze.
1344929400

Elsőnapos DLC-ket akarnak a rajongók

Legalábbis a BioWare szerint. Habár az interneten úgy tűnhet, hogy valójában mindenki utálja az első napon megjelenő DLC-ket, sőt, sokan undorító húzásnak is tartják, mégsem ez a helyzet. A legtöbb rajongó igenis azt akarja, hogy rögtön ott legyen az extra tartalom.
1344612188

Greg Zeschuk elhagyta a BioWare-t?

Egy német gamer weboldal jelentése szerint a BioWare egyik alapítója, Greg Zeschuk májusban, az átszervezések bejelentése után elhagyta a méltán népszerű fejlesztőcéget, hogy jól megérdemelt pihenését élvezze a családjával. A BioWare austini stúdiójának élére új vezető állt. (Frissítve!)
1338903429

E3 2012: Wii U-ra jöhet a Mass Effect?

Eggyel több ok, amiért ma mindenkinek érdemes velünk tartania a Nintendo E3-as konferenciájára. A Mass Effect Facebook-oldalán éppen most hintették el, hogy mindenképpen csekkoljuk a prezentációt, mert kellemes meglepetések várhatnak ránk. Persze ezután már aligha lesz meglepetés...
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1332673229

Videón a törölt Mass Effect FPS

Végre videón is megcsodálhatjuk a Mass Effect FPS-változatát, s bár örülünk, hogy a BioWare végül lemondott a projektről, azért mindenképpen érdekes, milyen elképzelései voltak a patinás stúdiónak a népszerű szerepjátékszériával. Az új mozgókép egy perc hosszú, csekkoljátok!