Crysis PC, PS3, X360

A Far Cry alkotóinak legújabb játéka, mely immáron a CryEngine 2-t használja. Az első DirectX 10-kompatibilis játék a piacon! (Később konzolokra is megjelent a játék, az viszont már a harmadik generációs engine-nel fut.)
Típus: Akció, FPS, Lövöldözõs

Késik a Crysis és az új Splinter Cell is

Újabb késésekkel szolgálhatók, ezúttal a Crytek által fejlesztett Crysis és az új Splinter Cell című játékok tűnnek úgy, hogy a tervezetnél később jönnek.

Újabb Crysis gameplay videó

Újabb gameplay videó került elő a CryTek műtőasztalán készülendő Crysis című FPS játékról, mely várhatóan az év egyik legnagyobb durranása lesz.

E3 2007: Crysis megjelenési dátum

Az Electronic Arts és a CryTek bejelentette, hogy a várva-várt Crysis szeptember tizennegyedikén landol a szoftverábécék polcain.

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Megnyitotta kapuit a Crysis honlapja

Az EA Games ma éjjel fellőtte a várva-várt Crysis hivatalos honlapját az internetre. Az arra látogatókat információkkal, képekkel, hátterekkel, és videókkal várják.

Crysis - technológiai videóbemutató

Új videó érkezett a várva-várt Crysis-ról: a fejlesztők által kommentált filmben a játék technológiája mutatkozik be részletesen - érdemes megtekinteni!

GDF 2007 Hungary

Világokat építünk - szól a szlogen, mely nem is áll távol a valóságtól. A hazai közönség először vehetett részt ilyen típusú rendezvényen, természetesen mi is ott voltunk.

Új játékon dolgoznak a Crysis fejlesztői

A Far Cry-t és a Crysis-t is jegyző Crytek ma közzétette a nagy hírt, miszerint kijevi stúdiójuk egy vadi új, CryEngine 2 hajtotta játékon kezdett munkálkodni.