Crysis PC, PS3, X360

A Far Cry alkotóinak legújabb játéka, mely immáron a CryEngine 2-t használja. Az első DirectX 10-kompatibilis játék a piacon! (Később konzolokra is megjelent a játék, az viszont már a harmadik generációs engine-nel fut.)
Típus: Akció, FPS, Lövöldözõs

Crysis az Alienware szuperszéles gamer monitorán

Az Alienware az idei CES-en mutatta be a hardcore játékosoknak szánt legújabb, 2880×900-as felbontású, szuperszéles, homorú monitorát.

Crysis

Úgy látszik, a sors fintora, de ezek a „when it’s done” játékok mindig az én kezeim között kötnek ki. Először a ParaWorld, aztán a S.T.A.L.K.E.R., most meg a Crysis… Óriási várakozás, eszelős médiahisztéria, majd csúfos anyagi bukás a játék jelenlegi ismérvei. Mindez mit is takar? Lássuk!

Cevat Yerli véleménye a Crysis gépigényéről

Sokszor hallani mostanság, hogy mennyire optimalizátlan a Crysis: ilyen gépigényt egy játék sem engedhet meg magának - végre a fejlesztők is megszólalnak.

Újabb pletykák a konzolos Crysisról

Már jóval a Crysis megjelenése előtt pletykáltak a konzolos változatokról, a cáfolt állítások ellenére pedig még mindig felröppennek kétes eredetű hírek.

Gyengén szerepel a Crysis és az UT harmadik része

Bár a Crysis és az Unreal Tournamnent III remek játékok hírében állnak, az eladások ezt mégsem igazolják: előbbi például még a tizes toplistára sem került fel.

Crysis - egy utolsó kedvcsináló trailer

Bár a Crytek legújabb gyöngyszemét, a Crysist már biztosan közületek is sokan végigtolták, ám lehetnek olyanok is, akik még nem - nekik ajánljuk ezt a videót!

Indul az első magyar online Crysis bajnokság!

Az Electronic Arts és a Crysis.hu online bajnokságra invitál! A tét nem kicsi, hiszen a szórakoztató játék mellett a győztes csapat tagjai díjat nyernek.

Készül a Crysis 2, sőt lesz harmadik rész is!

Trilógia lesz a Crysis - tudtuk meg Cevat Yerli, CryTek igazgató IRC logjából. A két új epizóddal ismét le szeretnék nyűgözni a PC-s játékosokat.

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző listánk - röviden a felhozatalból: Crysis, Assassins Creed, Kane & Lynch, Blacksite, Medal of Honor...

Crysis Demóteszt

2004. több szempontból is emlékezetes év volt az FPS rajongók számára. PC-s fronton olyan nevek kerültek hosszú várakozás után a boltokba, mint a Half-Life 2 vagy a Doom 3, míg konzolokon az épp aktuális Metroid epizód és a (már az óta hozzánk is elérkezett) Halo 2 borzolta a kedélyeket. Ám akárhogy is számol a kedves olvasó, feltűnhet neki, hogy az év talán legnagyobb meglepetése nem került be a felsorolásba. Bizony-bizony, az az óta már legendává avatott német csodafegyverről, a Far Cry-ról van szó! Az eleinte GeForce 3 techdemonak indult dzsungeles lövölde jött, látott és lenyűgözött. Engem legalábbis biztosan, de sok más kollégámat is, hisz nem egy helyen nyerte el „Az Év játéka!” díjat.