Crysis PC, PS3, X360

A Far Cry alkotóinak legújabb játéka, mely immáron a CryEngine 2-t használja. Az első DirectX 10-kompatibilis játék a piacon! (Később konzolokra is megjelent a játék, az viszont már a harmadik generációs engine-nel fut.)
Típus: Akció, FPS, Lövöldözõs

Mi lesz veled Crysis?

A Crytek végleg befejezte a Crysis támogatását, amely a rajongók jogos felháborodását váltotta ki. Néhány, a játékot kedvelő egyén petíciót indított ez ellen.

Game Developers Forum - idén is ott voltunk

A tavalyi sikerek után idén is megrendezésre került a Game Developers Forum, Magyarország legnagyobb játékokkal foglakozó szakmai eseménye.

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

Jó hírek a CryEngine konzolos portjáról

Harald Seeley CryTek fejes egy interjú alkalmával elárulta, hogy nagyon jól megy a CryEngine 2 portolása, a konzolos Crysis majdnem olyan jól néz ki mint PC-n.

A Crysis lead-designere is tart előadást a GDF-en

Újabb előadóval bővült az idei GDF vendéglistája: Cevat Yerli, a Crysis lead-designere, a Crytek egyik alapító tulajdonosa is előadást tart a rendezvényen.

Február legnépszerűbb PC-s játékainak listája

Az NPD Group kiadta február legkelendőbb PC-s játékait felvonultató toplistát: a húsz cím között persze domináns a Sims és a World of Warcraft.

Megjelent a Crysis 1.2-es javítása

Hosszú idő után végre megérkezett a Crysis új javítása. A patch az optimalizálás mellett rengeteg hibát szüntet meg, ugyanakkor új szolgáltatásokat is hozzáad a játékhoz.

GDC 2008: Megszavazták az év legjobb játékait

A Game Developers Conference programozókból, dizájnerekből, és újságírókból álló elit zsűrije idén is megszavazta az év legjobb játékait.

Már tárgyalnak a Crysis filmadaptációjáról

Bár a Crysis történetétől nem vágtuk hanyatt magunkat, valaki mégis lát fantáziát az inváziós, háborúzós, szuperkatonás sztoriban - reméljük, nem Boll az a valaki.

GDC 2008: CryEngine 2 PS3-ra és Xbox 360-ra

A februári Game Developers Conference-en (GDC-n) a CryTek zárt ajtók mögött fogja bemutatni a CryEngine 2 Playstation 3-as és Xbox 360-as változatát.