Crysis PC, PS3, X360

A Far Cry alkotóinak legújabb játéka, mely immáron a CryEngine 2-t használja. Az első DirectX 10-kompatibilis játék a piacon! (Később konzolokra is megjelent a játék, az viszont már a harmadik generációs engine-nel fut.)
Típus: Akció, FPS, Lövöldözõs

Aranylemezre került a Crysis

Végre-valahára befejeződtek az idei év leginkább várt PC-s fejlesztésének, a Crysisnak a munkálatai - az FPS startra készen vár a boltokba kerülésig.

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Megérkezett a Crysis kipróbálható demója

Az Electronic Arts igéretéhez hűen ma éjszaka netnek eresztette a világhíres Crysis kipróbálható, PC-s, single player demóját. A program mérete 1,7 GB lett.

Mindjárt itt a Crysis demo változata!

Igen jól olvastátok a fentieket! Hamarosan elérhetővé válik az év egyik legnagyobb durranásának ígérkező Crysis című FPS kipróbálható változata!

Frissített Crysis rendszerkövetelmények

Bár már láthattunk egy rendszerkövetelményt a Crytek által fejlesztett Crysis című FPS-ről, most ismét egy elfogathatóbb lista érkezett a játékról.

Crysis - miért lesz jobb Windows Vistán?

A Crysis-ből kaptunk egy újabb rövidke videót, melyben a fejlesztő hölgyek és urak prezentálják a játék Windows Vista alatti grafikus képességeit.

Crysis - Egészestés mozi anyag

Bár még várat magára, a Crysis hamarosan megjelenik - a multiplayer béta nagyban pörög és a demó megjelenése sincsen már olyan messze. Addig is itt van pár videó.

Vadi új játékok a GK SHOP-ban

Vadi új játékok érkeztek az imént a Gamekapocs internetes áruházába. A friss anyagok mellett új akciók is indultak, de előrendelés is van bőven!

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

Csúszik a Crysis demója

Rendkívül szomorú hírt kell most közöljünk az összes PC játékossal. Sajnos csúszik a Crysis keddi demója, méghozzá nem is kicsit!