Warcraft 3: Reign of Chaos

Ízig-vérig Warcraft.

Tényleg önálló DotA-n dolgozik a Valve?

Már hónapokkal ezelőtt szerződtette a Valve a neves IceFrogot, a DotA készítőjét, s azóta egy titos anyagon dolgoznak. Most egy szinkronszínész elszólta magát?

Húsz évnyi PC-s játéktörténelem egy képen

Egy lelkes PC-s játékrajongó egy képen gyűjtötte össze az elmúlt húsz év legjelentősebb PC-s játékmegjelenéseit. Nosztalgia mód bekapcsolva.

Videók a leállított Warcraft kalandjátékból

Réges-régen, egy messzi, messzi galaxisban, amikor a kalandjátékok még virágkorukat élték, a Blizzard a Warcraftot is ebbe a stílusba szerette volna beleterelni.

Bejelentésre készülnek a DotA fejlesztői

A méltán népszerű Warcraft-modifikációt fejlesztő IceFrog munkatársai szerint hamarosan leleplezik legújabb, a Valve támogatását is élvező projektjüket.

Keményen lecsapott a csalókra a Blizzard

320 ezer csalót bannolt ki egy hónapra különböző vétségek miatt a Blizzard a Warcraft 3 és a Diablo 2 játékokból. Ha ismételten vétkeznek, örökre letiltják őket.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.

Rodat is besegít a Warcraft-film készítésénél

A Ryan közlegény megmentése című film forgatókönyvírója is csatlakozott a készülő a Warcraft-film stábjához - egy biztos, a Blizzard nem bízza a véletlenre!

A Valve összeállt a DoTA készítőjével

A DoTA Allstars készítője és a Valve összefogtak, céljuk pedig a népszerű Warcraft 3 custom map fejlesztésének új szintre emelése.

Megvan a Warcraft-film végleges címe?

A pletykák szerint megvan a Warcraft-film végleges címe - az imdb úgy tudja, Warcraft: The Rise of the Lich King néven készülhet el Sam Raimi mozija.

Fociba fektetett be a Blizzard igazgatója

Mennyi pénzt hozhatnak a konyhára a Blizzard-játékok? Nos annyit biztosan, hogy a cég operációs igazgatója egy neves amerikai focicsapatban vásárolhasson részesedést.