Halo 3

A Halo sorozat harmadik része Xbox 360 konzolra. A sorozat több rangos díjat is besöpört már és az egyik legkeresettebb multiplayer anyag a Live-on és PC-n egyaránt.
1304172000

Gears of War 3 - nem fog szerepelni Master Chief

A Gears of War mindig is híres volt a kedves kis meglepetéseiről. Cliff Bleszinski, az Epic design igazgatója bevallotta, hogy extra karakterként megpróbálták megszerezni Master Chiefet is, de a Microsoft nem igazán ment bele a dologba, főként a Gears-játékok brutalitása miatt.
1303223400

Még mindig vezet itthon a Crysis 2

Nem csillapodik a Crysis 2 iránti lelkesedés, a Crytek FPS-e majdnem ugyanott tart, ahol elkezdte: bár a PC-s eladások visszaestek valamivel, a konzolokon még mindig a játék vezet, és ez az összesítésben is elegendő volt az aranyéremhez - bezzeg a Shift 2: Unleashednek nem jött össze.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1300348800

Tizedik helyen nyitott a Fight Night Champion

Még éppen befért a legjobb tíz közé a Fight Night Champion: a PlayStation 3-on a második helyen, az Xbox 360-on pedig ötödik helyen nyitó bokszjátéknak az összesített listán a tizedik helyre futotta, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy a Fight Night rétegcím az EA sportjátékai között.
1297782000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Tiszavirág életű volt a Dead Space 2 uralkodása, mert bár a Visceral horrorjátéka még mindig népszerű a hazai vásárlók körében, a World of Warcraft előfizetői kártya - a változatosság kedvéért - hamar visszavette a vezetést. A dobogó harmadik fokára a Kinect Sports állhatott fel.
1296822600

Az élen nyitott itthon a Dead Space 2

Ahogy megjelent, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistákon a Dead Space második része. Mi egyáltalán nem csodálkozunk ezen, a játék nagyon jól sikerült, azon viszont annál inkább meglepődtünk, hogy Xbox 360-on a Kinect Sportsot nem sikerült megelőznie.
1296486000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb hazai játékeladásai toplisták, s bár a csúcstartó még mindig a World of Warcraft előfizetői kártyája, néhány érdekes változás történt az elmúlt héten: a Kinect Sports például egészen a második helyre kapaszkodott fel, ami egyúttal a Kinect hazai sikerét is kiválóan prezentálja.
1295964000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Még mindig a World of Warcraft címek uralják a hazai játékeladási toplistákat, de ezúttal azért egy-két cím be tudott férkőzni közéjük az élbolyba, így a Cataclysm csak a harmadik, a Wrath of the Lich King pedig a tizedik lett. A szerencsés ezüstérmes személyében a FIFA 11-et tisztelhetjük.
1295697600

Még több álláslehetőség az új Halo készítőinél

Azt hiszem, annál semmi nem bizonyítja jobban, hogy gőzerővel készül a Halo-folytatás, mint az a tengernyi új munkalehetőség, amit az elmúlt félévben közzétett a 343 Industries. Most újabb tizenkét pozícióra lehet pályázni a Microsoft belsős stúdiójánál.
1293361200

Munkaerőt keres a Microsoft Halo-részlege

A Bungie és a Halo közötti kapcsolat a Halo: Reach megjelenésével véget ért, hiszen a stúdió új kiadóhoz ment, és új projektbe vágott bele. Így Master Chief történetének továbbviteléről most már a Microsoft belsős fejlesztőcsapata, a 343 Industries gondoskodik, akik ezerrel keresik a megfelelő embereket.