Halo 3

A Halo sorozat harmadik része Xbox 360 konzolra. A sorozat több rangos díjat is besöpört már és az egyik legkeresettebb multiplayer anyag a Live-on és PC-n egyaránt.
Típus: FPS

Mégsem jön PC-re a Halo 3

A Microsoft reagált a tegnap szárnyra kélt híresztelésekre, miszerint a Steam adatbázisában a Halo 3-ra utaló jeleket fedeztek fel a leleményes felhasználók. A redmondiak azt mondják: egyetlen új Halo sem készül PC-re.

PC-re is megjelenik a Halo 3?

A Steam adatbázisából kiszűrt információk szerint PC-re is megjelenhet a Halo harmadik része. Az Xbox legfontosabb húzónevének számító sorozat eddig két ízben tette tiszteletét a platformon.

Halo-kaliberű címen dolgozik a Microsoft

A Microsoft megkezdte a következő generációra való felkészülést, a kanadai fejlesztőcsapata Halo-kaliberű címet fejleszt, ami minden bizonnyal hatással lesz az új Xbox jövőjére is.

46 millió eladott példánynál jár a Halo-sorozat

November 6-án landol a várva-várt negyedik rész, ennek kapcsán a Microsoft némi önfényezést is megengedett magának. A Halo-frencsájz eddig darabjaiból nem kevesebb, mint 46 millió példány talált gazdára 2001 óta, így vált a széria 3 milliárd dolláros kasszasikerré. Bravó!

Bezárt a Bungie.net Halo-részlege

Valószínűleg most zárult le végleg egy korszak: többé nem a Bungie.net rendszerén keresztül futnak a Halo többjátékos mérkőzései, s így már teljesen a Microsoft és a 343 Industries foglalkozik a franchise-zal. A Bungie egy köszönettel és tengernyi statisztikával búcsúzik.

Márciusban végleg elkerül a Halo a Bungie-tól

Amikor a Bungie hosszú halasztások után az eredetileg PC-re és Mac-re készült Halót kihozta az Xbox indulásának napjára, valószínűleg senki nem gondolta, hogy elkészítették a következő évtized egyik legnépszerűbb és legsikeresebb játékát, ami meghatároz egy egész generációt.

Ingyenesen letölhető a Halo elődtrilógiája

Egykori törzstagunk és jóbarátunk, az azóta Kínába költözött Avium mester biztosan örülne annak, ha ezt olvasná most: valószínűleg a Halo-univerzum egyik legnagyobb ismerőjeként annak idején még ő vezette be a lelkes fórumozókat a Marathon történetébe.

Tízéves az első Xbox és a Halo

Mérföldkőhöz érkezett a Microsoft konzolipari jelenléte. Napra pontosan tíz éve jelent meg az első generációs Xbox az amerikai boltokban és vele együtt a Bungie sikerszériájának nyitódarabja, a Halo: Combat Evolved. Mindkét gyöngyszem hatalmas sikereket ért el és ütőképes fegyver lett a rendmondiak kezében.

Közel félórás rajongói Halo-film érkezett

Ha már LEGO-val indítottuk a napot, folytassuk is azzal: elkészült Kooberz Studios kisfilmje, melyben a srácok a Halót dolgozzák fel közel félórában. Az anyag minden tekintetben profin sikerült, ami nem is csoda, hiszen a készítők éveket szöszöltek azzal, hogy képkockánként kirakosgassák a történet cselekményeit.

Jövőre jöhet a Halo-mozi? Microsoft: nem!

Régóta várunk már a Halo filmfeldolgozására, de csak nem vállalja be senki a leforgatását. Tegnap újabb, de annyira nem ismeretlen pletykák ütötték fel a fejüket a moziváltozattal kapcsolatban, amit azután a Microsoft hamar cáfolt is: a szóbeszédek szerint Steven Spielberg támasztaná fel a projektet jövőre.