The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!

Blog: Az utóbbi évek legjobb sandbox játékai

Egy kicsit személyesebb hangvételű blog lesz a mai ajánlóban, melynek szerkesztője kedvenc sandbox játékairól írt két elképesztően hosszú blogot. Remek olvasmány lehet egy esős délutánon.

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.

Heti hírösszefoglaló - 47. hét

Sok érdekes dolog történt a játékvilágban a múlt héten. Többek között megjelent a Far Cry 4, újra átlépte a tízmilliós létszámot a World of Warcraft és megváltozott a Steam Early Access szabályzata is. Érdemes lehet visszatekinteni.

25 órás Skyrim-mod egy 19 éves sráctól

Egymaga tervezte meg, szervezte össze és írta meg a Falskaar nevű masszív Skyrim-modot egy 19 éves srác. Célja ezzel a rengeteg munkával, hogy egyszer a Bethesdánál dolgozhasson.

Heti akciók és leárazások - 41. hét

Egy-két klassz akció mindig felbukkan a neten, mi pedig válogatunk nektek. Egy kicsit megint spórolhattok a hőn áhított játékokon, amiket mindig meg akartatok venni, de sajnáltátok rá a teljes árat. Íme, a 41. heti kínálat.

Bámulatosan fest a Skywind

Hamarosan révbe érnek a fejlesztők, így már a Skyrim motorjával is kipróbálhatjuk a Bethesda klasszikus szerepjátékát, a The Elder Scrols III: Morrowindet. Most belenézhetünk a mod legfrissebb verziójába.

Skyblivion - Oblivion a Skyrim motorjával

A Skywind mögött álló csapat nem tétlenkedik, még be sem fejezték az előző munkájukat, máris nekiálltak a következőnek, amiben az Obliviont ültetik át a Skyrim motorjára.

Skywind - itt kezdődik a kaland

Bizonyára sokan emlékeztek még a Morrowindben eltöltött első órákra, melyek Seyda Neenben játszódnak. A The Elder Scrolls V: Skyrim egyik legígéretesebb modjának előzetese pont ezt a helyszín mutatja most be.

20 millió eladott példánynál jár a Skyrim

A Bethesda örömmel jelentette be, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim újabb mérföldkőhöz érkezett: a szerepjátékból eddig 20 millió példány talált gazdára 2011 novembere óta. A cím sikere töretlen.

Frissítve: Next-gen gépekre is jön a Skyrim?

A Bethesda hivatalos weboldalán egy darabig azt lehetett olvasni, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd a The Elder Scrolls V: Skyrim. Bár a leírást azóta leszedték, bizonyítékunk azért van róla.