The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!

E3 2016: Novemberben jön a felújított Skyrim?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy az E3-on bemutatkozik a The Elder Scrolls V: Skyrim definitív kiadása. A felújított változat valószínűleg csak konzolokon lesz kapható, méghozzá novembertől.

E3 2016: Egy remastert is hoz magával a Bethesda

Az általában megbízható iparági bennfentes, Shinobi602 szállította a legfrissebb pletykákat a Bethesda E3-as konferenciája kapcsán. Megerősítette, hogy jön a Prey 2, továbbá megszellőztette, hogy egy remastert is bemutat a cég.

Így néz ki most a Skywind

A Skyrim motorjával készülő Morrowind-remake lassan, de biztosan halad a beteljesedés felé, a februári fejlesztői alfaváltozatot most be is mutatják nekünk a készítők. Egy csomó tartalom és funkció került bele.

Xbox One-ra is átírták a Skyrimet a Fallout 4 miatt

Az megvan, hogy a Bethesdánál a fiók mélyén ott lapul a The Elder Scrolls V: Skyrim Xbox One-os portja? A srácok azért írták át a szerepjátékot, hogy jobban megismerjék az Xbox One hardverét a Fallout 4 munkálatai előtt.

Messze még egy új Elder Scrolls játék bejelentése

A Bethesda sosem arról volt híres, hogy évente jelenteti meg a legnagyobb sorozatainak a folytatásait. Pete Hines, a vállalat alelnöke most meg is erősítette, hogy sokat kell még várni a következő Elder Scrolls-ra.

Kooperatív móddal bővült a Skyrim

Természetesen a kiegészítő nem hivatalos fejlesztés, és még nincs is készen (sőt), de a játék csapatos felfedezését már lehetővé teszi. Mutatjuk, honnan tudjátok letölteni!

E3 2015: Melyik játék térjen vissza Xbox One-ra?

Szavazásra bocsájtotta a Microsoft, hogy mely Xbox 360-as játékok térjenek vissza Xbox One-ra. Jelenleg a Red Dead Redemption vezet, mögötte pedig a Black Ops II és a Skyrim áll.

Rövid életűek voltak a fizetős modok a Steamen

Alaposan felkavarta az állóvizet a Steamen nemrég bevezetett fizetős modok modellje. Úgy tűnik, az ellenzők tábora nagyobbnak bizonyult, a Valve ugyanis ma délelőtt megerősítette, törlik a fizetős modokat.

Gabe Newellt a fizetős modokról kérdezgették

Maga Gabe Newell, a Valve főnöke válaszolt a játékosok és a modderek kérdéseire a Redditten. Természetesen a nemrég bejelentett fizetős modok voltak terítéken, és szerencsére érkezett pár megnyugtató válasz is.

Jönnek a fizetős modok a Steamre

Új fícsörrel bővül bővül a Steam Workshop, mostantól a támogatott játékok modderei pénzt is kérhetnek a munkájukért. Az újdonság a Skyrimben debütál, ami ennek apropóján ingyenesen tolható a hétvégén.