The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PlayStation, Xbox

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!
1320411644

Skyrim - fejlesztői napló a hangokról

Újabb fejtágítással jelentkezett a Bethesda - ezúttal a zenéken, neszeken és apró zörejeken lesz a hangsúly. A játékmenettel és a látvánnyal megspékelve így lesz teljes a masszív szerepjátékos élmény. A dolgok érdemi része a főcímzenén volt, Todd Howard szerint minden ötlet a barbárokra épült.
1320406200

VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!
1320217203

Így készült a The Elder Scrolls V: Skyrim

A Bethesda kiadott egy részletet abból a kulisszák mögötti videóból, amely majd a Skyrim gyűjtői kiadásában megtalálható DVD-n kap helyet. Megtudhatjuk belőle, hogy miben tér el az ötödik fejezet az elődöktől és azt is, hogy sokszor az apró részletek miatt lesz a játék igazán durva.
1320044407

Kiszivárgott a Skyrim első húsz perce

Főhet a feje a Bethesdának ezen a szép őszi reggelen, hiszen felkerült YouTube-ra a The Elder Scrolls V: Skyrim első húsz percét bemutató videó. Kiderült, hogyan indul a kaland, belekóstolhatunk a karaktergenerálásba és az első küldetésbe. Ha nem félsz a spoilertől, kattints bátran!
1319893212

Skyrim - a tervektől a megvalósításig

A Bethesda kiadta a The Elder Scrolls V: Skyrim első podcastjét, melyben Todd Howard leült egy kicsit dumcsizni a játékról Ray Lederer és Adam Adamowic koncepció-művészek társaságában, hogy kitárgyalják miként jutnak el a csodálatos conceptek a játékban megtalálható végleges formáig.
1319709600

Skyrim - inkább Fallout 3, mint Oblivion

Habár a Skyrim a The Elder Scrolls-sorozat folytatása, s ennek megfelelően az előd Oblivion merül fel összehasonlítási alapként, a fejlesztők szerint azonban sok tekintetben inkább a Fallout 3-at vették alapul. Például a nehézség és a beszélgetések terén is.
1319608800

Befutottak a Skyrim rendszerkövetelményei

Először a Twitteren rántották le a leplet róla, majd később a Bethesda Blogon részletezték a The Elder Scrolls V: Skyrim gépigényét, most végre kiderül, milyen PC kell majd a várva-várt szerepjáték futtatásához. Bár a szépségért meg kell szenvedni, a novemberben érkező játék igényei tűrhetőek.
1319475583

Élőszereplős trailerrel erősít a Skyrim

Közeledik a megjelenés, tűkön ülünk már mi is, az év egyik legjobban várt szerepjátéka egyértelműen a The Elder Scrolls V: Skyrim. A folytatás november 11-én látja meg a napvilágot, addig is naponta, kétnaponta érkeznek az újabbnál-újabb kedvcsinálók: most éppen egy élőszereplős darabot kaptunk.
1319364000

Csapjunk szét mindenkit a Skyrimben

Az eddigi előzetesekben megkaptuk a hangulatot. Most, bő két héttel a megjelenés előtt megkapjuk az akciót is a Skyrim legújabb trailerében, amiben főhősünk lefagyaszt, lelő vagy levág mindenkit, aki szembejön. Greenpeace-aktivisták óvakodjanak az előzetestől...
1318698000

Két óra alatt is végigjátszható a Skyrim

Hatásvadász a cím, elismerjük, de hát tényleg ez a helyzet: a The Elder Scrolls V: Skyrim akár két óra alatt is végigjátszható. Persze nem kell aggódni, ezt a teljesítményt a Bethesda saját tesztelői érték el, mindenki másnak jócskán tovább fog tartani a szerepjáték befejezése.