The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PlayStation, Xbox

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!
1305223224

Skyrim - újra vásárolhatunk házakat

A PC Games jóvoltából napvilágot látott új beszámoló alapján újabb részletek kerültek felszínre a The Elder Scrolls V: Skyrim kapcsán. Kiderült ugyanis az, hogy a fejlesztők egy igényes gazdasági szimulációt építettek a játékba, a világ aktuális jólétét tükrözik majd a kereskedők portékáinak árai is.
1304409656

Skyrim - újabb részleteket tárt fel a Bethesda

Todd Howard egy friss interjú során eddig soha nem hallott vagy olvasott információkat osztott meg a Gameswelt magazinnal, s mivel az év egyik legdurvább szerepjátéka van készülőben a Skyrim személyében, ezért a rajongók a legapróbb morzsáknak is örülhetnek. És bevalljuk: mi is örülünk.
1303387200

Skyrim - probléma a konzolos modkészítővel

Beleütközött a Bethesda a Microsoft és a Sony által felállított falakba, amikor a Skyrim modkészítő eszközét szerették volna megjelentetni konzolokra. Pontosabban még mindig szeretnék kiadni, csak egyelőre nem látják, miképpen lehetne, így tárgyalásokat folytatnak mindkét céggel.
1303290000

Skyrim - később kaphat DirectX 11-támogatást

A multiplatform címeknél folyamatos aggódást vált ki a csúcsgéppel rendelkező PC-s játékosok köreiben, hogy vajon az adott játék ki fogja-e használni a masina képességeit. Nos, a Bethesda ezzel kapcsolatban még nem tudott biztosat mondani, mindenesetre tervezik használni a DX11-et.
1303142451

Vadi új Skyrim képek érkeztek

Egyre jobban megerősödik bennünk a gyanú, miszerint a Bethesda alaposan feldobja a labdát, így a The Elder Scrolls V: Skyrim lehet korának legkeresettebb játéka a non-lineáris RPG-k között. S ehhez csak önmagukat kellett legyőzniük. Az új képeken eposzi magasságokba repülhetünk.
1301734814

Újabb képeken a The Elder Scrolls V: Skyrim

Hat új, lélegzetelállító képet osztott meg velünk a Bethesda a közelgő nyílt világú szerepjátékából. Mivel a provincia a földrész északi részén fekszik, igen sok jég által uralt helyen, barlangokban és völgyekben fekvő tavaknál fordulunk meg. Megtudjuk azt is, hogy miként néz ki a lopakodós gyilkolás.
1301653836

Bethesda: az egyjátékos részhez értünk

Az Elder Scrolls esetében visszatérő kérdés a rajongók részéről, hogy a Bethesda vajon miért nem hajlandó multiplayer támogatással ellátni az anyagot. A fejlesztők elmondása szerint többször gondoltak már rá, de végülis egy ütős történetet szeretnének inkább a játékosok kezébe adni.
1300705225

Skyrim - bővebben a bűvölésről

Újabb részletekre derült fény a legutóbbi büntetős trailer óta, nevezetesen a legyőzött sárkányok lelkéből nyerhető speciális képességekről. Nem titok, hogy Skyrim provinciája hemzseg a sárkánygyíkoktól, elpusztításuk a dicsőség mellett új mágikus finomságokkal kecsegtet.
1298567478

Megérkezett a Skyrim első ingame trailere

Dicső kalandorok és mágiahasználók, új csillag született Tamriel egén! A birodalom északi részén, a zord időjárással dacolva méretes sárkánygyíkok ellen indulunk harcba. Bár az előzetes rövid, ám annál velősebb, végre játékmeneti pillanatokat is megtekinthetünk.
1297105252

Skyrim - kasztok nélkül is elegáns a rendszer

A The Elder Scrolls V direktora, Todd Howards megvédte azon döntésüket, amikor eltávolították a hagyományos karakterosztályokat a közelgő RPG-jükből. A Game Informernek nyilatkozata szerint erre szükség volt, hogy egy igazán elegáns élménnyel gazdagodhassanak a szerepjáték-rajongók.