The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PlayStation, Xbox

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!
1296892811

TES V: Skyrim podcast Todd Howarddal

Lassan, de biztosan érkeznek az új információk a nyílt világú szerepjátékok királyának, a The Elder Scrolls legújabb részéről. A gameinformeres srácok ezúttal magának, Todd Howardnak tették fel a rajongók kérdéseit egy majd' egyórás podcast keretében.
1296309600

QuakeCon 2011 - megvan a dátum

Idén is megrendezésre kerül az id Software saját játékos összejövetele, jelentette be a Bethesda Softworks. Mint minden évben, a bulin sor kerül az Egyesült Államok legnagyobb LAN-partijára, bemutatkoznak a kiadó legújabb játékai, és néhány tiszteletreméltó fejlesztő is beszédet tart majd.
1296061217

Amit még nem tudtál a TES V: Skyrimről

Szinte minden napra akad némi infómorzsa a Bethesda szerepjáték-sorozatának újabb uralkodójáról: a Game Informer ugye eleve a szívén viseli a játék készültét, ám egy holland szaklap, a Power Unlimited magazin is megszellőztetett ezt-azt a Skyrimből. Ebből szemezgetünk most.
1295974818

The Elder Scrolls V: Skyrim - a harcról bővebben

A Game Informernek nyilatkozott Todd Howard, a Bethesda direktora, aki szerint az előző játékok megoldásait össze sem lehet hasonlítani a Skyrimben tapasztalt ütközetekkel. A küzdelmek sokkalta érezhetőbbek és tapinthatóbbak lesznek a folytatásban.
1295384873

The Elder Scrolls V: Skyrim előzetes

Ahogyan az ősi tekercsek megjövendölték, Tamriel északi régiójában, Skyrimben véres polgárháború dúl. Ez volt az utolsó jel arra nézve, hogy a rég elfeledett sárkányisten, Alduin feléledt. Szerencsére egy hős - kinek ereiben szintén a sárkányok vére csörgedez - szembeszáll a veszedelemmel.
1295357535

The Elder Scrolls V - bemutatkozik az új motor

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a The Elder Scrolls ötödik része teljesen új motort kapott, ami nem csak azt jelenti, hogy a játék szebb, de "okosabb" és változatosabb is lesz. A Bethesda a hangzatos Creation Engine nevet adta az új fejlesztésnek - vegyük górcső alá, hogy mit tud!
1294655456

The Elder Scrolls 5: Skyrim - az első részletek

A Game Informer legfrissebb számából megérkeztek az első tudnivalók a non-lineáris RPG-k királyának folytatásából, a Skyrimből. A történet 200 évvel játszódik az Oblivion eseményei után, egy új tartományban - ennek neve a Skyrim, mint kalandjaink színhelye.
1294485059

Skálázódó ellenfelek az Elder Scrolls V-ben

A napi "nem túl érdekes, de tanulságos" hír rovatunk legújabb szereplője az Elder Scrolls V: Skyrim. A Bethesda ugyanis eloszlatta a szörnyek szintskálázódása körül felgyülemlett ködöt, így mindenki megnyugodhat: tanultak a hibákból, nem tér vissza az Oblivion rendszere.
1292236245

Teljesen új motoron fut az Elder Scrolls V

Tegnap a Video Game Awards egyik nagy meglepetése volt az Elder Scrolls V bejelentése, ami ráadásul rögtön egy félelmetesen hangulatos rendertrailerrel indított. Azóta a rajongóknak gyakorlatilag egyetlen kérdésük van: a Bethesda vajon milyen eninge-re építi a játékot? (Platformlistával frissítve!)
1292137161

Bejelentették az Elder Scrolls ötödik részét!

Mennyien várták, mennyien követelték, és most tessék: a VGA-n bejelentették a The Elder Scrolls sorozat ötödik részét is. Az új játék a Skyrim alcímet fogja viselni, és jövő novemberben kerül a boltok polcaira. Platformlista még nincs, új trailerrel viszont már annál inkább szolgálhatunk.