The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PlayStation, Xbox

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!
1321520400

7 millió példányt szállítottak le a Skyrimből

A Bethesda közzétette az első eladási adatokat a The Elder Scrolls V: Skyrim megjelenése után, eszerint az első öt napra 7 millió darabos nyitókészlettel készült a vállalat. A Skyrim más területeken is látványos számokat produkált, persze egy-két patch nem ártana neki, erre a rajongók is felhívják a figyelmet.
1321444855

Skyrim - minden platformra várható javítás

A The Elder Scrolls ötödik része epikus játék lett, mégis számos hiba vár még orvoslásra. A Bethesda nem hagyja cserben a rajongókat, igyekszik minden bugot kiírtani, minden platformon, de ehhez időre van szüksége. A fejlesztők nyugalomra intenek: előbb-utóbb tökéletes játék válik a Skyrimből.
1321286400

Élen a Modern Warfare 3, második a Skyrim

Legalábbis az Egyesült Királyságban, ami továbbra is a játékok egyik legnagyobb felvevőpiaca. Az élen persze továbbra is a Call of Duty új része trónol, viszont érdekes módon kevesebbet adtak el belőle, mint a Black Opsból. A Skyrim azonban rögtön a második helyen nyitott.
1321261200

Skyrim - moddal cserélik le a pókokat

Nem kell sokat játszani a The Elder Scrolls legújabb részével ahhoz, hogy beleütközzünk egy nálunk ötször nagyobb pókba. Ami nyilvánvalóan sokak számára problémákat okoz, nem azért, mert olyan nehéz lenne legyőzni, hanem mert rettegnek a pókoktól.
1321196400

Ne telepítsd fel az Xbox 360-as Skyrimet

A Bethesda játékai általában nem a hibamentességükről híresek, bár mondhatnánk, hogy egy ilyen nagy és összetett programban elkerülhetetlenül akad néhány apró gikszer. Nos, ezek egy részét a Bethesda már az elsőnapos patchben javította, néhány azonban megmaradt.
1321097137

The Elder Scrolls V: Skyrim teszt

Nem csupán a zord időjárás dúlja Skyrim-provinciát, hanem az uralkodó csúfos halála is. A nordok szervezkedni kezdtek, polgárháború dúl a trónért – az ősi tekercsek megjósolták, hogy ha az északiak egymás vérét ontják, az alvó sárkányok visszatérnek. Az utolsó dovahkiin viszont szembenéz a fenyegetéssel.
1321009218

Megjelent a Skyrim, és büntet

Pont egy éve indult be a hype, a Bethesda hű maradt magához és a kitűzött időpontban megjelentette a The Elder Scrolls-sorozat ötödik részét, a Skyrimet. Ezzel egy időben az első értékelések is befutottak, melyek az egekig magasztalják a játékot. Új király született, ami 96 százalékon áll a Metacriticen.
1320908424

Szeretik a PC-t a Skyrim fejlesztői

Annak ellenére, hogy tisztában vannak a kalózkodás problémájával és a milliónyi lehetséges hardveres gonddal, a Bethesda még mindig szereti a PC platformot. Főleg, hogy itt teljesedik ki a vizuális sokkhatás, illetve számos rajongói moddal bővíthető az alapjáték. Új videónk is van.
1320872265

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de azért összeraktuk a heti megjelenési listát, no nem mintha nem fújnátok kívülről a napokban érkező slágercímekről úgy mindent, amit lehet tudni. A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a boltokban van, a The Elder Scrolls V: Skyrim pedig pénteken érkezik - tűkön ülve várjuk!
1320651646

Vérfarkasok is lesznek a Skyrimben

A pénteken megjelenő The Elder Scrolls V-ben a vámpírok mellett egy másik egzotikus faj is képviselteti magát. A Morrowind Bloodmoon kiegészítőjében voltak utoljára vérfarkasok a sorozatban, ám a legújabb epizódban ismét átalakulhatunk vadállattá éjjelente. Ennek csak örülni tudunk.