Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Itt a Kingsglaive: Final Fantasy XV trailere

A közelgő Final Fantasy XV animációs film is megkapta az expós előzetesét. A látvány tényleg elsőrangú, és ki tudja, talán még a történet is tartogat meglepetéseket.

E3 2016: VR-ban is játszható lesz a Final Fantasy XV

A Sony konferenciáján meglepő bejelentést kaptunk: a Square Enix JRPG-je is VR-kompatibilis lesz, a főszereplő egyik társát irányíthatjuk majd egy VR-sisak segítségével. Az új trailer szépen bemutatja ezt a lehetőséget.

E3 2016: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Szűk másfél óra, és kezdetét veszi az E3 egyik legjobban várt konferenciája, a Sony-sajtótájékoztató. Idén sem bírtam ki, hogy ne maradjak fent, és ha már így alakult, liveblogolok is. Tarts velem!

E3 2016: Final Fantasy XV - titánok harca

A Square Enix elsőként demózta a Final Fantasy XV-öt Xbox One-on, azon belül is a Trial of Titan küldetést. Hőseink egy bazi nagy óriással csaptak össze, a harcrendszer most élesben vizsgázott.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

Elképesztően fest a Final Fantasy XV: Kingsglaive

Idén érkezik a legújabb Final Fantasy-animációs film, a Kingsglaive, amely az FFXV történetével párhuzamosan játszódik majd. Egy biztos: az új videó tanúsága szerint az alkotás bámulatosan élethű karakterekkel operál.

Újabb gameplay jelenetek a Final Fantasy XV-ből

Két új videót is kaptunk a Final Fantasy következő részéből, emellett kiderült, hogy mik a tervei a Square Enixnek az idei E3-ra. Az biztos, hogy konferenciát nem fognak tartani a japánok.

Van esély a PC-s Final Fantasy XV-re

Habár a tegnapi nagy Final Fantasy XV-bulin a PC-s verzió bejelentése elmaradt, azért a rendező szerint még egyáltalán nincs veszve a dolog. De a csapat csak a konzolos változatok megjelenése után eshet neki a portnak.

Hivatalos: szeptemberben jön a Final Fantasy XV

Óriási felhajtás közepette árulta el a Square Enix a Final Fantasy XV megjelenési dátumát. PC-s verzió nem lesz, cserébe viszont kaptunk egy sor másik bejelentést is - összefoglaló következik.