Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

Final Fantasy - akár a PC is szóba jöhet

Noha a Final Fantasy-sorozatnak vannak olyan részei, amik PC-re is megjelentek, alapvetően konzolos címként tekintünk rá. A Square Enix viszont fontolgatja, hogy változtat ezen, úgyhogy tulajdonképpen örülhetünk.

VGX 2013: Két Square Enix-trailer is lesz

A Square Enix folytatja a VGX-es teaser kampányát, most viszont az is kiderült, hogy a kiadó mindjárt két előzetessel is készül majd a szombati eseményre. A Tomb Raider az egyik esélyes résztvevő.

Bizottság felügyelheti a Final Fantasy minőségét

Igazi veteránok felügyelhetik ezentúl a Final Fantasy-játékok minőségét, mivel a Square Enix attól tart, hogy a márka lejtmenetet vesz. A kiadó szeretné megelőzni a bajt, kérdés, hogy mindez elég lesz-e az üdvösséghez?

TGS 2013: Traileren a Final Fantasy XV

Az egykoron Final Fantasy Versus XIII néven futó JRPG-t immáron FFXV címmel keressétek. Az alkotás egyébként már hét éve készül, reméljük, hogy jövőre már tényleg a boltokba kerül.

Final Fantasy XV - akár PC-re is

A Square Enix még nem határozott arról, hogy elkészítse-e PC-re a Final Fantasy XV-öt, a hatalmas kérdőjel viszont felkiáltójellé változhat, ha a számítógépes játékosok elég határozottan követelik a játékot.

E3 2013: Miért pont Final Fantasy XV?

Valószínűleg nemcsak minket foglalkoztat a kérdés, hogy miért lett a Final Fantasy Versus XIII-ból Final Fantasy XV - hegyezzétek a fületeket és figyeljetek, a Square Enix ezt is megválaszolja.

E3 2013: Final Fantasy XV - itt a második előzetes

A korábban Final Fantasy Versus XIII néven futó szerepjáték előző kedvcsinálója inkább az átvezetőkre és a párbeszédekre koncentrált, nem úgy a második trailer, amely már tobzódik a gameplayben.

E3 2013: Mégsem PS4-exkluzív az új Final Fantasy

A korábbi hírekkel ellentétben nem lesz PlayStation 4-exkluzív a Final Fantasy XV, sőt a Kingdom Hearts 3 sem. Mindkét játék megjelenik majd Xbox One-ra is, hiába mutatták be a Sonynál őket.

E3 2013: Bemutatkozik a Final Fantasy XV

Újra bemutatták a Final Fantasy Versus XIII-at, csakhogy most már Final Fantasy XV-nek hívják. A valamivel akciódúsabb játék PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra is meg fog jelenni.

E3 2013: Itt nézheted a Square Enix bejelentéseit

A japán kiadó elhintette, hogy bárki élőben követheti a cég prezentációit a YouTube-csatornáján keresztül. Mit takar ez a valóságban? Első kézből értesülhetünk az új játékokról és a friss kedvcsinálókról.