Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.
1423155612

Ízelítő a Final Fantasy XV: Episode Duscae-ból

A márciusban bemutatkozó Final Fantasy Type 0 HD-val együtt érkezik a Final Fantasy XV kipróbálható verziója, az Episode Duscae, amire ismét vethetünk egy pillantást egy friss, hangulatos trailer jóvoltából.
1422284418

Vadiúj képeken a Final Fantasy XV

A Square Enix jóvoltából egy csokornyi ropogós képet kaptunk a Final Fantasy XV-ről. A JRPG egy összefüggő világban játszódik és közelebbről nézve is bámulatos grafikával rendelkezik. Kár, hogy a dátumot még nem ismerjük.
1422032443

Igazi nyitott világban játszódik a Final Fantasy XV

Ha azt hitted, hogy csupán sarkítottak a Square Enix illetékesei, amikor korábban nyitott világú címként emlegették a Final Fantasy XV-öt, akkor tévedsz. A JRPG tényleg ilyen lesz, nem pedig zónákra osztott valami.
1419771600

Galériafrissítés vasárnap délutánra

Beesett néhány screenshot a nagy karácsonyozás közepette, és úgy döntöttünk, inkább egy csokorban nyújtjuk át nektek őket. Kaptunk képeket a Deep Downról, az új Yakuzáról és két Final Fantasy-címről is!
1419080450

Final Fantasy XV - Friss részletek és trailer

A Square Enix az éppen zajló Jump Fiesta rendezvényen mutatta be a Final Fantasy XV legfrissebb kedvcsinálóit, miközben a játék direktora, Hajime Tabata rengeteg eddig nem ismert részletről is lerántotta a leplet.
1418671020

Final Fantasy XV - itt van a TGS-trailer angolul

Régi-új előzetest tudunk mutatni nektek a Final Fantasy XV-ből: régi, mert tökéletesen megegyezik a Tokyo Game Show kapcsán kiadott videóval, és új, mert immár angol szinkronnal élvezhetitek.
1414861245

Tíz percen át mozog a Final Fantasy XV

A Square Enix illetékesei egy livestream keretében hosszabban is bemutatták a Final Fantasy XV-öt, melyben a nyitott világ nagyságát prezentálták, amit hőseink kedvükre átautózhatnak. A látvány tényleg lehengerlő.
1411279200

Bemutatón a Final Fantasy XV

Bemutató érkezett a Square Enix egyik legsikeresebb játékszériájának következő epizódjához, mely arra hivatott, hogy a motor képességeinek demonstrálásával eloszlassa a rajongók kételyeit a grafika kapcsán.
1411020000

Új előzetest kapott a Final Fantasy XV

A Tokyo Game Show apropóján ismét belenézhettünk a Final Fantasy XV-be, a készítők emellett megerősítették, hogy jövő márciusban fogjuk megkapni a játék demóját, méghozzá a Type-0 HD-val egyetemben.
1410940800

PC-re is jön a Final Fantasy XIII?

Final Fantasy-híreink következnek. A találgatások szerint Steamre is megjelenik a Final Fantasy XIII, megvan a Type-0 HD megjelenési dátuma, és úgy néz ki, jövőre jön a Final Fantasy XV demója.