Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

Hivatalos: szeptemberben jön a Final Fantasy XV

Óriási felhajtás közepette árulta el a Square Enix a Final Fantasy XV megjelenési dátumát. PC-s verzió nem lesz, cserébe viszont kaptunk egy sor másik bejelentést is - összefoglaló következik.

Itt nézd élőben a Final Fantasy XV-bejelentéseket!

A Square Enix nagy bulira készül Los Angelesben, magyar idő szerint holnap hajnalban. Amellett, hogy végre megerősítik a Final Fantasy X dátumát, új látnivalókra és információkra számíthatunk a JRPG-vel kapcsolatban.

Final Fantasy XV - 50 órás kampányra számíthatunk

A nagy jövő heti Final Fantasy XV-bejelentéseket megelőzve, a rendező, Hajime Tabata már most elárult pár részletet a sorozat következő darabjáról. Szó esik a történet hosszáról és a framerate-ről is.

Final Fantasy XV - kiszivárgott a megjelenési dátum

Eredetileg a hónap végén esedékes Final Fantasy-rendezvényen jelentette volna be a Square Enix, hogy mikor kerül boltokba a régóta várt Final Fantasy XV. A Gematsu azonban már most tudja, szeptember lesz a befutó.

PC-re is megjelenik a Final Fantasy XV?

A Square Enix az utóbbi időben gőzerővel ontotta magából a különböző Final Fantasy-epizódok PC-s változatait, és a pletykák szerint elképzelhető, hogy az új rész is tiszteletét teszi a platformon.

Final Fantasy XV - márciusban kiderül, mikor jön

Március 30-án, egy dedikált esemény keretein belül jelenti be a Square Enix a Final Fantasy XV pontos megjelenési dátumát. Ezt egy livestreamen, friss újdonságok mellett jelentette be a japán kiadó.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2016-ban

Nem sok pihenőt hagytak nekünk a fejlesztők és a kiadók, egyre sűrűbb a naptárunk, tele vagyunk játékmegjelenésekkel. Mutatunk húsz címet, amire muszáj odafigyelned idén!

A The Last of Us ihlette a Final Fantasy XV sztoriját

Amellett, hogy a játék direktora, Hajime Tabata megesküdött rá, hogy a Final Fantasy XV még idén megjelenik, több érdekességet is elárult arról, hogy mi ihlette a JRPG-t.

Nyáron jön a Final Fantasy XV?

Oké, ezt így nem jelentette még be a Square Enix, csak azt kérdezte meg a rajongóktól, hogy megvennék-e a játékot, ha az egy időben érkezne a Persona 5-tel. A Persona 5 pedig nyáron jön.

Final Fantasy XV - chocobo-lovaglás és horgászat

Két friss Final Fantasy-hírrel szolgálhatunk vasárnapra: PC-re és mobilokra érkezik a Final Fantasy Type-0 Online, illetve vadiúj gameplayt mutatunk a Final Fantasy XV-ről - fókuszban a chocobo-lovaglással és a horgászással.