Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

Bővített sztoritraileren a Final Fantasy XV

Emlékeztek még a Gamescomon levetített Dawn című előzetesre? A Square Enix a Tokyo Game Showra elhozta a bővített változatot, néhány screenshottal kiegészítve. Hősnőnk, Luna egyre szexibb.

Tényleg 2016-ban jön a Final Fantasy XV

Reménykedtünk abban, hogy az idei PAX Prime-on végre lehull a lepel a Final Fantasy XV pontos megjelenési dátumáról, de végül csak annyit erősített meg a Square Enix, hogy jövőre kerül a boltokba a JRPG.

Final Fantasy XV - világszerte egyszerre

Szuper hírünk van a Final Fantasy-sorozat rajongóinak, a Square Enix ugyanis megerősítette, a jövőre boltokba kerülő Final Fantasy XV a világ minden pontján egyszerre fog megjelenni.

GC 2015: Final Fantasy XV - színre lép Malboro

Malborót bizonyára nem kell bemutatnunk a Final Fantasy rajongóinak. A zöld, csápos szörnyeteg már a korábbi epizódokban is tiszteletét tette, ráadásul az FFXV-ben is egy durva főellenségként tér vissza.

GC 2015: Itt a Final Fantasy XV előzetese

Az ígéreteknek megfelelően a Square Enix bemutatta a Final Fantasy XV legújabb kedvcsinálóját, amely a "Dawn" alcímet kapta. Zűrzavar uralkodik a föld felett, de van remény, elvégre egy hős megment mindenkit.

GC 2015: Final Fantasy XV teaser trailer

A Square Enix a nagy Final Fantasy remake-láz közepette szerencsére a sorozat egyik új felvonására, a Final Fantasy XV-re is odafigyel, így Kölnben is ott lesz a játék. Ezt egy teaser trailerrel is hirdeti a japán csapat.

GC 2015: Erős játékfelhozatallal jön a Square Enix

Ha augusztus, akkor Gamescom, úgyhogy lassan el kezdenek szállingózni a nagy kiadók játékkínálatai is. A sort a Square Enix nyitotta, akik gyakorlatilag a teljes E3-as felhozatalukat magukkal viszik Kölnbe.

Final Fantasy XV - impresszív techdemó érkezett

A Square Enix belső fejlesztésű motorját, a Luminous Engine-t már többször dicsértük, most azonban egy új látványos, fejlesztői kommentárral megspékelt techdemót kaptunk róla. Az alany a Final Fantasy XV.

Jövő héten jön a frissített Final Fantasy XV demó

Még májusban jelentették be, hogy egy frissített, 2.0-s verziót kap a Final Fantasy XV demója, az Episode Duscae. Nem kell sokat várni, jövő héten már jön az új változat.

Júniusban jön a frissített Final Fantasy XV demó

A Final Fantasy Type-0 vásárlói már két hónapja játszhatnak a Final Fantasy XV kipróbálható változatval, az Episode Duscae-val. A demó hamarosan egy nagyobb frissítést kap, úgyhogy érdemes lesz újra elővenni.