Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

E3 2015: Külön konferenciát tart a Square Enix

A Bethesda mellett a Square Enix is saját konferenciát tart majd az idei E3-on, ahol jó eséllyel többet láthatunk majd az új Tomb Raiderből és a következő Deus Ex-játékból. Szerintetek milyen exkluzív bejelentésekre kerül sor?

Final Fantasy XV: Episode Duscae teszt

A Square Enix valószínűleg úgy érezte, ideje valami kézzel fogható bizonyítékot mutatni annak a reményvesztett rajongótábornak, amelyik lassan tíz éve várja már ennek a játéknak a megjelenését. Ezért kaptuk meg az Episode Duscae-t.

Final Fantasy 15 - vásárolj kódot a demóhoz

Mint ismeretes, a Final Fantasy Type-0 vásárlói ingyen Final Fantasy 15 próbalehetőséget kapnak az Episode Duscae személyében. Az eBayt azonban már most elárasztották az áruba bocsátott, borsos áron kínált kódok.

Final Fantasy XV - Episode Duscae videóözön

Rengeteg bemutatót kapott tegnap este a Final Fantasy XV ebben a hónapban bemutatkozó, kipróbálható változata, az Episode Duscae. Külön videót nézhettek meg a harcrendszerről, a szereplőkről vagy a társainkról.

Final Fantasy XV - traileren az élővilág

Az új Final Fantasy egy teljesen nyitott világban fog játszódni, melynek - a stílus más játékaihoz hasonlóan -meglesz a saját élővilága. Erről kaptunk most egy látványos, már-már idilli videót.

40 perces ízelítő érkezett a Final Fantasy XV-ből

Habár egy hónap múlva mi magunk is nekieshetünk a Final Fantasy XV demójának, aki nem tud addig várni vagy nem akarja emiatt megvenni a Final Fantasy Type-0 HD-t, már most belenézhet a játékba.

Megújult a Square Enix online boltja

Teljes ráncfelvarráson esett át a Square Enix online boltja. Az új oldallal párhuzamosan elindult a megújult Members Rewards Program is, aminek keretében meglepetés ajándékokat kapnak majd a tagok.

Információk a Final Fantasy XV demójáról

Megérkezett a Final Fantasy Type-0 HD utolsó trailere, amely részben a Final Fantasy XV demójára koncentrál. Egy évünk van arra, hogy a kipróbálható változat kódját beváltsuk, utána elveszik az éterben.

Ízelítő a Final Fantasy XV: Episode Duscae-ból

A márciusban bemutatkozó Final Fantasy Type 0 HD-val együtt érkezik a Final Fantasy XV kipróbálható verziója, az Episode Duscae, amire ismét vethetünk egy pillantást egy friss, hangulatos trailer jóvoltából.

Vadiúj képeken a Final Fantasy XV

A Square Enix jóvoltából egy csokornyi ropogós képet kaptunk a Final Fantasy XV-ről. A JRPG egy összefüggő világban játszódik és közelebbről nézve is bámulatos grafikával rendelkezik. Kár, hogy a dátumot még nem ismerjük.