Prey (2017) PC, PS4, XBOXONE

A Prey visszatérésére kábé annyit kellett várnunk, mint az eredeti játék megjelenésére. Megérte!
1359889200

Prey 2 - valami készül

Úgy fest, a Bethesda újra előveszi a Prey második részét, legalábbis egy nemrég fellőtt teaser oldal forráskódja azt sejteti, hogy március elején hallunk majd a régóta csúsztatott folytatás felől.
1350403241

Továbbra is parkolópályán van a Prey 2

A Prey 2 zaklatott fejlesztési életútját tovább csorbítja a Human Head designerének csipkelődő megjegyzése, amit Twitter-csatornáján osztott meg a nagyközönséggel. Ezek alapján a játékot nem törölték, csupán egyfajta "börtönbe" zárta a Bethesda. Szerintünk nincs sok különbség.
1349107231

Doom 4-re utaló jelek a Steam adatbázisában

A PCGamesN magazin számolt be róla nemrégiben, hogy néhány lelkes hozzáértő megvizsgálta a Steam adatbázisát, amelyben Doom 4-re vonatkozó, félreérthetetlen jelek vannak. S ez nem minden, fény derül a Dishonored DLC-ire és arra is, hogy már úton van a Quake 5.
1345550440

Prey 2 - a Bethesda fekete báránya

Csili-vili weboldalt kapott a Bethesda, ám aggodalomra ad okot az tény, hogy a szájton nem találjuk a Prey 2-t. Hová tűnt a Human Head által készített folytatás? Hónapok óta síri csend honol körülötte, de a kiadó azt nyilatkozta, hogy nincs ok az aggodalomra. Persze az ördög nem alszik.
1334912427

Nem törölték a Prey 2-t, de csak jövőre jelenik meg

A Bethesda végre tisztázta a Prey 2 körüli szóbeszédeket, s megerősítette, hogy bár nem törölte a Human Head játékát, az biztosan nem fog megjelenni 2012-ben, mert minőségi szempontból további csiszolásra szorul. Legalábbis ez a fedősztori, ám erre is van magyarázatunk.
1332608400

Leállhat a Prey 2 fejlesztése is?

A mai másik "talán" hírünk egyelőre szintén meg nem erősített forrásból érkezik. Ezek szerint a Bethesda a jövő héten fogja bejelenteni, hogy leállítja a Prey 2 fejlesztését. Ami megmagyarázná, miért nem hallottunk semmit a játékkal kapcsolatban a bejelentése óta.
1314885600

Nem megy casual irányba a Bethesda

Egyre többször szembesülhetünk manapság a szomorú ténnyel, miszerint a nagy kiadók sorra állnak át, vagy erősítik meg casual részlegüket. Facebook, mobil, mindenféle olyan dolog, amitől a hardcore gamernek gyomorgörcse támad. Szerencsére a Bethesda marad a bevált pályán.
1313323200

Tommy is visszatér a Prey 2-ben

Kisebb fajta meglepetés volt pár hónapja a Prey 2 bejelentése, az pedig pláne meglepetést okozott, hogy a készítők leváltották a főhőst, és teljesen más irányba szeretnék elvinni a játékot. A rajongóknak azonban nem kell aggódni: Tommy vissza fog térni a folytatásban!
1312706377

Nyilvánossá válik a Doom 3 forráskódja

A QuakeCon egyik legérdekesebb bejelentése volt, mikor John Carmack a nyitóbeszéde alatt megemlítette: az év végén nyilvánossá teszi a Doom 3 forráskódját. Persze mindez nem feltétlenül a játék miatt fontos, inkább az alatta futó motor, az id Tech 4 számít: ez hajtja majd például a Prey 2-t is.
1309345259

Huszonöt éves lett a Bethesda

Tegnap ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a marylandi Rockville-ben székelő vállalat, portfóliójában számos nagysikerű frencsájz áll, gondoljunk csak a The Elder Scrollsra, vagy mostanában a Falloutra. Az utóbbi időkben olyan nagynevű csapatokkal bővült a cég, mint az id Software.