Portal

A Half-Life 2: Episode Two-hoz mellékelt ajándék bónusz játék, mely gravitációs fegyverével sok remekül eltöltött órát igér a Steam-eseknek.
Típus: FPS

Karácsonyi üdvözlet az Aperture Science-től

Az ünnepek erőteljes közeledtével az Aperture Science Laboratoriesban is ideje volt feldíszíteni a karácsonyfát - velünk ünnepel a Portal is!

SHOP: Office 2007 akciós áron, ajándék játékkal

A Gamekapocs webáruházban akciós áron vásárolható meg a Microsoft Office 2007 Otthoni csomag, melyhez most egy ajándék játékprogram is jár!

A jövő heti játékmegjelenések

A megszokott módon összeállítottuk a jövő héten megjelenő játékok listáját: bár a felhozatal továbbra sem túl fényes, egy-két gyöngyszem azért akad!

Portal

A Half-Life: Episode Two, és a Team Fortress 2 teszt után következzen most az Orange Box játékcsomag harmadik új játékának, az előzetes videók alapján sóvárogva várt Portal-nak az elemzése. Mit várunk egy majdnem ingyenes mini játéktól? Hogy szerepel ezúttal a Source Engine? Egyáltalán tényleg olyan szürkeállomány-zabáló, mint azt előzetesen már bereklámozta a Valve?

Jól teljesít az Orange Box

Megérkeztek az első, egyértelműen pozitív értékelések a Half-Life 2: Episode One, Episode Two, Team Fortress 2 és Portal játékokat tartalmazó Orange Box-ról.

A heti játékmegjelenések

Izgalmas hét vár ránk ezúttal is! Érkezik többek között a várva-várt Half-Life: The Orange Box, a Sega Rally, a Neverwinter Nights 2 kiegészítése és a Folklore.

Pár hetet késni fog a PS3-as Orange Box

Aki esetleg PlayStation 3-ra tervezte beszerezni a Half-Life 2: Orange Box-ot, pár hetet várni kénytelen, ugyanis a készítők szerint a PS3-as változat nem jelenik meg időben.

Videó az elkövetkezendő Valve játékokról

Friss montázsvideót kaptunk, melyben azért egy-két jelenet már ismerős lehet, láthattuk korábban. Azonban van pár snitt, ami teljesen új.

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.