Portal

A Half-Life 2: Episode Two-hoz mellékelt ajándék bónusz játék, mely gravitációs fegyverével sok remekül eltöltött órát igér a Steam-eseknek.
Típus: FPS

Ingyen játék a Radeon-tulajdonosoknak

A Valve és az AMD új akciója szerint ingyen juthat hozzá bizonyos játékokhoz bármely játékos - a feltétel annyi, hogy ATi Radeon videókártyával kell rendelkeznie.

Half-Life 2: Episode Two - nem lesz Black Box

Doug Lombardi napokban tett nyilatkozata alapján tudtuk meg, hogy nem jelenik meg a korábbi ígéreteknek megfelelően a Half-Life 2: Black Box idén októberben.

Októberben érkezik a Half Life 2: Episode Two

Habár februárban téli megjelenéssel riogattak minket a Valve és az Electronic Arts emberei, Doug Lombardi ma bejelentette a remélhetőleg tartható, végleges dátumot.

Csak négy óra hosszú lesz a Portal

A Half-Life 2: Episode Two-val együtt érkező Portal hivatalos állítás szerint mindössze négy óra elfoglaltságot jelent majd a játékosok számára.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

A hetet egy nagyobb galériafrissítéssel zárjuk; összeállításunkban helyet kapott többek között az Age of Conan, a Vice City Stories, a Halo 2 és Warhawk is.

GDC 2007: Tíz új trailer a kiállításról

Az elmúlt napok terméséből most tíz videót ajánlunk. Van itt Crysis, Forza Motorsport 2, Hellgate London, No More Heroes, Portal, The Darkness és Oblivion is.

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

Ismét csúszik a Half-Life 2: Episode Two

Régebben már beszámoltunk nektek egy csúszásról, miszerint a game nyáron került volna a boltokba. Ám a játék megjelenését ismét elhalasztották...

Késik a Half-Life 2: Episode Two

Csúszik ismételten a Half-Life 2: Episode 2 - közölte ma Doug Lombardi, a Valve marketing igazgatója. A játék így csak 2007. nyarán kerül a boltok polcaira.

Portal teaser weboldal indult

Felkerült a világhálóra a Half-Life 2: Episode Two-val együtt jövőre megjelenő Portal bemutató weboldala. A linkért és részletes információkért olvassatok tovább!