Portal

A Half-Life 2: Episode Two-hoz mellékelt ajándék bónusz játék, mely gravitációs fegyverével sok remekül eltöltött órát igér a Steam-eseknek.
Típus: FPS

Megváltoztatta a Portal befejezését a Valve

A Valve a múltkori "titkos patch" után ismét belenyúlt a Portálba. A javítás dokumentációja semmit nem mond, azonban lelkes játékosok észrevették, mi változott.

Szédületes Valve-eladások az utóbbi tíz évből

Csak a bolti eladásokat számolva közel 33 millió példány talált gazdára valamennyi Valve vagy egy belsős stúdiója által fejlesztett játékból.

Ismét az Assassins Creed vezeti a toplistákat

Az április 12-ével zárult héten a frissen megjelent PC-s Assassin's Creed: Director's Cut vitte a pálmát - nem is csodálkozunk, Altairt mindenki imádja.

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

Február legnépszerűbb PC-s játékainak listája

Az NPD Group kiadta február legkelendőbb PC-s játékait felvonultató toplistát: a húsz cím között persze domináns a Sims és a World of Warcraft.

Áprilisban szétszedik a The Orange Box-ot

Április 9-től egyenként is megvásárolhatóak lesznek a Half-Life 2: The Orange Box játékainak dobozos változatai - adta ma hírül a Valve.

PC-s eladási toplista az Egyesült Államokból

Megérkezett a február 16-ával lezárult hét eladási toplistája Amerikából: a nyugati kontinensen továbbra is a Call of Duty negyedik része a legkeresettebb produktum.

GDC 2008: Bejelentették a Portal folytatását

The cake is a lie - tudtuk meg tavaly októberben, ám a kalandok akkor nem értek véget, kiderült ugyanis az idei GDC-n, hogy folytatódik a Portal!

GDC 2008: Megszavazták az év legjobb játékait

A Game Developers Conference programozókból, dizájnerekből, és újságírókból álló elit zsűrije idén is megszavazta az év legjobb játékait.

Ingyen Portal: First Slice minden NVidia tulajnak

Minden NVidia videokártya tulajdonos most ingyen letöltheti a Portal: First Slice című játékot, mely nem más, mint a teljes verzió egy kibővített demója.