Portal

A Half-Life 2: Episode Two-hoz mellékelt ajándék bónusz játék, mely gravitációs fegyverével sok remekül eltöltött órát igér a Steam-eseknek.
Típus: FPS

GC 2006: Tíz trailer Lipcséből

A mai felhozatal: EQII: Echoes of Faydwer, NHL 07, Madden 07, Half-Life 2: Episode 2, Kane & Lynch, Portal, Tony Hawks Downhill Jam, Team Fortress 2 és Spore.

GC 2006: Half-Life 2: Episode Two csak 2007-ben

Doug Lombardi nemrégen még azt állította, hogy a Half-Life 2 második kiegészítése még idén meg tud jelenni. Most ugyanő értesített bennünket a késésről.

GC 2006: 7 db új Valve videó!

A Valve egy rakat új videót adott át nekünk, hogy bemutathassák nektek, hogy állnak a Half-Life 2: Episode 2, Team Fortress 2 és a Portal fejlesztésével.

GC 2006: Half-Life 2: Episode Two a kiállításon

Végre a Valve is elárulta, hogy milyen játékokat kívánnak kiállítani az e hónapban megrendezendő, lipcsei Games Convention-ön. A felhozatalért erre parancsoljatok...

Ütős Portal videó érkezett

Már meg is érkezett az alig pár napja bejelentett új Valve mini-játék első mozgóképes előzetese. A Portal-t a dobozos HL2: Episode 2-hoz adják majd ajándékba.

Új Valve játékok: Team Fortress 2 és Portal

A Valve tegnap egy nyílt levél formájában megerősítette a Half-Life 2 Xbox 360-as és PS3-as változatát, de a legnagyobb hír, hogy két új játékot is bejelentett.