Portal

A Half-Life 2: Episode Two-hoz mellékelt ajándék bónusz játék, mely gravitációs fegyverével sok remekül eltöltött órát igér a Steam-eseknek.
Típus: FPS

Összeesküdtek a PC-s játékosok a Portal 2 ellen

A számítógépes játékosokat nagyon felhúzta, hogy a PC-s Portal 2-ben egy konzolos figyelmeztetés is szerepel, és az sem volt szimpatikus nekik, hogy a Valve már az első napon DLC-t adott ki a játékhoz. Mi a megoldás? Össztüzet zúdítani a játékra a Metacriticen.

40 perc marketing Gabe Newell társaságában

Vannak olyan emberek, akikre muszáj figyelni még akkor is, ha nem szeretnénk. Nos, Gabe Newell, a Valve elnöke nem éppen szép ember, és nem is valami szimpatikus, de az tény, hogy tud valamit. Most ő tartott egy 40 perces előadást az egyik amerikai iskola óráján.

A Steam ellen lázad a konkurencia

Az MCV értesülései szerint két nagyobb - természetesen meg nem nevezett - digitális játékterjesztéssel foglalkozó üzlet is arra készül, hogy a Steamet használó játékokat nem fogja árusítani a jövőben - ez első furcsának tűnhet, hiszen közöttük van például a Call of Duty-sorozat is.

A LittleBigPlanet 2 és a Portal összefonódása

Merje valaki azt mondani, hogy a Media Molecule új játékának szerkesztőfelülete nem enged teret a felhasználók fantáziájának szárnyalásának? Erre már a bétázók is rájöttek, egymás után jönnek a zseniálisabbnál zseniálisabb tartalmak, például korábban komplett vietnámi FPS-t gyártottak belőle. Most a Valve-n a sor.

Portal 2 - eredetileg portálok nélkül akarták

Bizony, a Valve elmondása szerint eleinte sokat kísérleteztek azzal, milyen lenne a Portal 2, ha igazából nem is portálokról szólna, hanem valami teljesen másról. Végül aztán belátták, mi a helyes irány, s visszatértek ahhoz, ami miatt mindenki megszerette az első részt.

Húsz évnyi PC-s játéktörténelem egy képen

Egy lelkes PC-s játékrajongó egy képen gyűjtötte össze az elmúlt húsz év legjelentősebb PC-s játékmegjelenéseit. Nosztalgia mód bekapcsolva.

Portal 2 E3-as bemutató lefújva, meglepi helyette

Az E3 alatt a Regal Theaterben tartott volna egy speciális Portal 2 eseményt a Valve, melyet most lefújtak, és egy meglepetés bemutatót tettek a helyére.

Másfél milliószor töltötték le az ingyenes Portalt

A Steam Macintoshra írt változatának bemutatkozása apropóján, a Valve ingyenesen letölthetővé tette a Portalt - az akciós lehetőséggel meglehetősen sokan éltek is.

Ingyenesen letölthető a Portal

A Steam most rendkívüli lehetőséget kínál: május 24-ig bárki letöltheti az első Portal játékot PC-re vagy Mac-re, ráadásul mindezt teljesen ingyen! Nehogy lemaradj róla!

Portal 2 bejelentve, Karácsonykor megjelenés

A Valve végre bejelentette az egyébként is mindenki által régóta sejtett Portal folytatását, mely ezúttal már különálló, teljes értékű játékként kerül a boltokba.