Dead Rising 2 PC, PS3, X360

George A. Romero ihlette akciójáték második része. Hatalmas zombitömeg, agyzsugorító monoton emberirtás és kegyetlen fegyverek - üdv a Dead Rising világában!

Élőszereplős film készül a Dead Rising 2 mellé

Maga Keiji Inafune készített élőszereplős filmet a Dead Rising 2 mellé: az ingyenes sorozat a játékkal együtt, augusztusban mutatkozik be a nagyközönség előtt.

E3 2010: Dead Rising 2 - aprítás a plázában

A szörnyű vírus elterjedése után fertőzöttek seregei lepték el a világot, Chuck Greene a kevés túlélő egyike. Nem hajlandó beletörődni a sorsába. Lássuk, hogyan!

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: Kiállítás előtti galériafrissítés

Ahogy videókból, úgy képekből is jutott bőven a kiállítás előtt, össze is gyűjtöttük őket egy szép nagy csokorba a múlt héten bejelentett nagyágyúk első látnivalóival együtt.

Szexi playboy-nyuszik a Dead Rising 2-ben

A Metal Gear Solid 4 és a Mafia II után újabb játékban tűnik fel a Playboy: a Dead Rising 2 városát is ellepik a nyuszis újsággal kapcsolatos dolgok.

E3 2010: A Capcom felhozatala

A Capcom bejelentette a hivatalos E3 listáját, mely egyelőre csak az előre várható neveket tartalmazza, viszont a cég elmondása szerint készülnek meglepikkel is.

Capcom: a nyugati stúdiók csak folytatásokhoz jók

A Capcom elnöke szerint a nyugati csapataikat mostantól csak folytatások és átiratok fejlesztésével fogják megbízni, az új címek Japánban készülnek majd.

Így született meg a Dead Rising 2 főhőse

Izompacsirta családapa, szívtipró motoros, kopasz Bruce Willis-utánzat. A Dead Rising 2 fejlesztői most közzétették, hogy miként is sikerült megalkotni a játék főhősét!

Frank Westet minden játékba!

Seth Killian, a Capcom munkatársa szerint a játékosok imádják a Dead Rising Frank Westjét, így nem véletlen, hogy a kolléga egyre több játékban teszi tiszteletét.

Hétfő délelőtti galériafrissítés egy rakás új képpel

Megint egy jó adag képet sikerült összegyűjtenünk a közeljövő legjobb címeiről: van Dead Rising 2, Lost Planet 2, Front Mission Evolved és Transformers is.