Dead Rising 2 PC, PS3, X360

George A. Romero ihlette akciójáték második része. Hatalmas zombitömeg, agyzsugorító monoton emberirtás és kegyetlen fegyverek - üdv a Dead Rising világában!
1390557600

Úton a The Dead Rising Collection

Ha eddig kimaradt volna a Dead Rising-sorozat, de mindig azon agyaltál, hogy belevetnéd magad a végtelen zombihentelésbe, akkor jó hírrel szolgálhatunk: érkezik egy kollekció, amivel egyszerre pótolhatod az összeset.
1357833632

A következő generációban jön a Dead Rising 3?

A Capcom Vancouver a következő nagy dobására készül, amely ezúttal nem a zombihentelésre lesz kihegyezve. A Dead Rising-rajongók megnyugodhatnak: a srácok azért nem felejtették el őket sem.
1323450000

Kaliforniában játszódik a Dead Rising 3?

Ha hihetünk a pletykáknak, a Capcom befejezte a Dead Rising 2 kiszipolyozását, és végérvényesen a harmadik rész felé vette az irányt: a híreszelések szerint készül a valódi folytatás, amiben új főhőst és egy kaliforniai várost kapunk majd. Persze a Capcom nem reagált a szóbeszédekre.
1310974214

Sokkal több zombi a Dead Rising 2 mellékágában

Nem hinnénk, hogy egy játék nagyszerűségét az ellenfelek száma mutatná meg, a Capcom Vancouver mégis elárulta, hogy a Dead Rising 2 soron következő mellékágában, az Off the Recordban 30 százalékkal több zombit gyilkolhatunk le, mint korábban. Hűha, ez tényleg nem semmi.
1304942448

A Capcom először elutasította a Dead Risingot

A japán kiadó egykori fejlesztési vezetője, Keiji Inafune, a Mega Man atyja elhintett pár érdekességet korábbi munkáltatója, a Capcom háza tájáról. Tőle tudjuk azt, hogy a cég korábban a csak a folytatásokra rendezkedett be, és meglehetősen szkeptikusan állt az új címek elé. Szerencse, hogy a Dead Rising megjelenhetett.
1304784000

Új erőre kapott a Capcom, tarolt a Monster Hunter

Jó pénzügyi évet zárt a Capcom. A kiadó nehézségeiről több alkalommal is beszámoltunk, melyek után a cég stratégiát váltott: több folytatást hegesztett, és a legtöbbet külföldi csapattal készíttette el. Az év húzócímei már egytől-egyig folytatások voltak, az új Monster Hunter tarolt legjobban.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.
1293091244

Dead Rising 2: Case West - megjelenés előtti trailer

Jövő héten érkezik a Dead Rising 2 második kiegészítője, amely várhatóan végleg lezárja a zombis sorozat legutóbbi epizódját. Érdekesség, hogy a Case West egyik főhőse az a Frank West lesz, akivel már az első játék során is széles vigyorral az arcunkon végeztünk az élőhalottakkal.
1292317451

Karácsony után érkezik a Dead Rising: Case West

Úgy látszik, hogy csak az ünnepi hajtás után tölthetjük le a Dead Rising 2 önálló epilógusát, a Case Westet, mely hasonlóan a prológusként szolgáló Case Zerohoz, ismét Xbox 360-exkluzivitást fog élvezni. Ám szokatlan módon duplájába fog kerülni, mint az előző spin-off.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.