Dead Rising 2 PC, PS3, X360

George A. Romero ihlette akciójáték második része. Hatalmas zombitömeg, agyzsugorító monoton emberirtás és kegyetlen fegyverek - üdv a Dead Rising világában!

Dead Rising 2 - több ezer zombi egyszerre

Az első részben egyszerre körülbelül ötszáz élőhalottat tudott megmozgatni a játék. A folytatás ezt minimum megduplázza, így több ezer zombi szakad ránk.

Friss screenshotok a vasárnapi ebédhez

A húsleves és a rántott szelet mellé a következő desszerteket ajánljuk: Alan Wake, Bad Company 2, Lost Planet 2, Prince of Persia és Splatterhouse. Soroljam még?

X10: Dead Rising 2 trailer, megjelenés, előzmények

Pár hónap és folytatódik a zombihentelés. Az X10-ről kaptunk egy friss videót és a pontos megjelenési dátumot, valamint egy kis extra bejelentést.

Dead Rising 2 még idén, jön az élőszereplős film is

2006 óta várjuk a Dead Rising folytatását, és bár a Capcom eddig nem nagyon kapkodott, most egy sajtóközleményben megerősítette az idei megjelenést.

Több Capcom-játék megjelenése is csúszni fog

A Capcom Japan legutóbbi üzleti előrejelzéséből derült ki, hogy több sikervárományos cím megjelenése is várat magára a 2011-es üzleti évig.

TGS 2009: A japán játékiparnak befellegzett?

Érdekes kijelentéssel zárta a Tokyo Game Show-t az egyik neves játékdizájner, Keiji Inafune: véleménye szerint a japán játékiparnak befellegzett.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

TGS 2009: Dead Rising 2 - mozgásban a multiplayer

A Tokyo Game Show-n végre bemutatkozott a Dead Rising 2 többjátékos módja. A multiplayer komoly körítést kapott, ezt most egy új videó is szemlélteti!

E3 2009: Megérkezett a legújabb videócsokor

Batman: Arkham Asylum, Blur, DIRT 2, Marvel: Ultimate Alliance 2, Order of War, Resident Evil: The Darkside Chronicles várnak az érdeklődőkre többek között.

E3 2009: Vadi új E3-as screenshotok kedd estére

Aliens, Alpha Protocol, Assassins Creed 2, Batman, Battlefield, Blur, Dead Rising, Resident Evil, RUSE, Silent Hill, Uncharted és még sok már az E3-ról!