Szexi playboy-nyuszik a Dead Rising 2-ben

  • Írta: InGen
  • 2010. június 12.
  • Érdekesség
A Metal Gear Solid 4 és a Mafia II után újabb játékban tűnik fel a Playboy: a Dead Rising 2 városát is ellepik a nyuszis újsággal kapcsolatos dolgok.
A Metal Gear Solid 4 és a Mafia II után újabb játékban tűnik fel a Playboy: a Dead Rising 2 városát is ellepik a nyuszis újsággal kapcsolatos dolgok. Fortune Cityben nem csak a magazin reklámjait találhatjuk meg, de az újság példányainak összegyűjtésével spéci upgrade-ekre tehetünk szert.

Ugrás a galériához

"A Dead Rising Sin City-szerű városa természetes játszótér a playboy-nyuszik számára. Úgy integráltuk a játékba a Playboy márkát, hogy Fortune City méginkább élettel teli legyen, s több extrát nyújtson a felhasználóknak." -magyarázta Seon King, a Capcom licenszelési igazgatója.
14.
alex512
És amellett h élethűvé teszi a játékot még a reklámok bevételének köszönhetően a játék ára is csökkenhetne. Nem ártana a játékeladásoknak....
13.
gogolbordello2
Szerintem jó ötlet.

Viszont:

A plakát marha jó lett,de az újság...mért áll olyan mereven,műanyagból van? Rohadtul nem élethű.
12.
X360_FaNbOy
#10: LoooL Natal-al...Úgy kellene, hogy játék elején megkérdezze, hogy Csaj, Fiú vagy buzi-e vagy, ha a fiú-t választod, akk majd csak a képeket mutatja, ha meg a másik kettőből az 1iket, akkor kell majd 'játszani'xD.

Na de jólvan elég lesz, mert nem vagyunk mi (legalábbis én) recskajancsi xDDD Mekkora szó ez teh. xD Ezt majd Peti is alkalmazni fogja. Láttátok már a Petijegyet?? xDD
11.
izomkukac
elég lesz már recskajancsik :D
10.
Kyuubi
#8: Natal vagy Move használatával xD
9.
Oliver S96
az első része kimaradt, ez mikor jelenik meg?
8.
X360_FaNbOy
#1: Talán majd a főhőssel a játékban kicsapjuk, az analogokat mozgatva xDD
6.
Kyuubi
#4: Ja. Playboy mindig jó egy játékban :D
4.
Giga0509
Imádom az ilyeneket,sokkal élethűbb lesz a játék szvsz :D
3.
pjoco
#1: Ha zombi nyuszik lesznek akkor leharapják és nem tudod kicsapni nekik! xD
1.
HomoLudens
Íme a jó példa a reklám a játékban törekvésekre. Ez eddig még rendben is van de remélem a tisztasági betétek forgalmazói és barátaik, nem kapnak rá erre :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...