Dead Rising 2 PC, PS3, X360

George A. Romero ihlette akciójáték második része. Hatalmas zombitömeg, agyzsugorító monoton emberirtás és kegyetlen fegyverek - üdv a Dead Rising világában!

Dead Rising 2: Case Zero - túl a 300 ezren

Bejött a Capcom ötlete, a játékosok imádták a Dead Rising 2 előzményeit feldolgozó Case Zero című miniepizódot, bár szokatlan döntés volt a kiadó részéről, hogy kipróbálható változatként egy pénzért letölthető játékot, és nem ingyenes demót tesznek elérhetővé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ellentmondásos, de mindig akkor jelennek meg a legérdekesebb címek, amikor senki nem ér rá: a héten kezdődik az iskola, erre majd' minden platformon találni olyan játékot, amit illene kipróbálnia mindenkinek, sőt a moziban is vetíteni fognak ezt-azt, hogy véletlenül se jusson semmire idő.

Hamarabb jön a Dead Rising 2

A Capcom teljesen meg van zavarodva: ide-oda tologatja legújabb zombimészárlásuk megjelenési dátumát. Legutóbb egy hónapos késésről kellett beszámolnunk, most viszont egy héttel korábban jelenik meg a PAL régiókban.

Elindult az élőszereplős Dead Rising sorozat

Közel egy hétig kizárólag az Xbox Live-on lesz megtekinthető a Dead Rising alapján készülő élőszereplős filmsorozat első három része - ingyenesen természetesen.

Gyakrabban szeretne robbantani a Capcom

Nem dinamittal persze, hanem nagy címeivel szeretne gyakrabban robbantani a Capcom. Az évi két főattrakciót szeretnék legalább megduplázni.

Dead Rising 2 - Isten hozott Fortune City-ben!

Figyelem, fizetett hirdetés következik! Még nem döntötted el, hol töltöd a vakációdat? Fortune City-t ajánljuk most szíves figyelmedbe - itt annyit ehetsz, amennyi beléd fér!

Dead Rising 2 - Európa exkluzív gyűjtői kiadást kap

A Dead Rising 2 kapcsán szinte minden kontinens egyedi gyűjtői kiadást kap a Capcom jóvoltából, mi európaiak az Outbreak Packkal lehetünk gazdagabbak.

Augusztus végén jön a Dead Rising 2: Case Zero

Augusztus végén válik letölthetővé a Dead Rising 2: Case Zero; a Comic-Conon az is kiderült, hogy a játék eredetileg egy vidámparkban játszódott volna.

Európában is bemutatják a Dead Rising filmet

A Dead Rising 2 boltokba kerülésével egy időben a filmváltozat is a vásznakon debütál, ha hihetünk a szóbeszédeknek, akkor még nyár végén.

Egy hónapot késik a Dead Rising második része

Az X10-en bejelentett dátumhoz képest egy hónapot csúszik a Dead Rising folytatása. A késés oka nem ismert, és a Case Zero megjelenéséről sem tudunk semmit.