Dead Rising 2 PC, PS3, X360

George A. Romero ihlette akciójáték második része. Hatalmas zombitömeg, agyzsugorító monoton emberirtás és kegyetlen fegyverek - üdv a Dead Rising világában!

E3 2009: Elmarad a Dead Rising 2 bemutató

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem lesz kint az idei kiállításon a Dead Rising második része, a japán fejlesztők ugyanis lemondták az utat a sertésinfluenza miatt.

E3 2009: A Capcom E3-as játékainak listája

A Capcom is bejelentette, hogy az idei évben milyen játékokat is szeretne bemutatni a megújuló, talán teljes fényében tündöklő E3-on.

Dead Rising 2

Dead Rising. Emlékeztek még rá? Milyen beteg volt, mikor mamuszt húzva, LEGO álarcban gyilkoltuk a zombikat. De ezresével. Ütvefúróval szétfúrhattuk bárkinek az arcát, a nagy teljesítményű fűnyíróval száguldozva csak úgy repkedtek a testrészek, a szó legszorosabb értelmében vett vérfürdő pedig akkor indult meg, mikor a szaniterosztályon talált zuhanyrózsát belemélyesztettük egy tetszőlegesen kiválasztott zombi koponyájába. Micsoda idők voltak!

Screenshotok álmos kedd estére

Lefekvés előtt lássunk néhány friss screenshotot. Van Bionic Commando, Dead Rising 2, Fight Night 4, NFS: Shift, Resident Evil, Uncharted 2, meg minden más!

Ismét mozgásban a Dead Rising 2

Befutott a Dead Rising 2-t bemutató első komolyabb videó. Nem sok minden változott az elődhöz képest - a játék hangulata ezúttal is fantasztikus lesz!

Dead Rising 2 - akár 6000 zombi a képernyőn!

Izmeth Siddeek, a Blue Castle Games egyik munkatársa kifecsegte, hogy a Dead Rising 2-ben egyszerre akár 6000 zombi is lehet a képernyőnkön!

Jövőre érkezik a Lost Planet 2 és a Dead Rising 2

Nem olyan régen kerültek bemutatásra a Dead Rising és a Lost Planet című Capcom-sikerjátékok folytatásai, melyek valószínűleg idén már nem fognak megjelenni.

Dead Rising 2 - megerősítés, képek és trailer

Vége a találgatásoknak, végre a Capcom hivatalosan megerősítette a Dead Rising 2 készültét, s elárult róla néhány információt. Frissítés: befutottak az első képek is!

Dead Rising 2 - megesett a hivatalos bejelentés

Noha már 2006 augusztusa óta beszélik a Dead Rising 2 készültét, és tavaly volt is egy gyors leleplezés, hivatalosan csak most jelentették be a játékot.

Epizódokban fog megjelenni a Dead Rising 2?

Tavaly ilyenkor azért imádkoztunk, hogy a közeledő Tokyo Game Show keretében leleplezzék a Dead Rising folytatását, most pedig ismét lehet szorítani!