Far Cry 2

A Far Cry című trópusi szuper FPS folytatása, melyet sajnos már nem a CryTek fejleszt, ők ugyanis a Crysis-szel vannak (voltak) nagyon elfoglalva, így az UbiSoft házilag oldotta meg a folytatást.
Típus: FPS

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten is komoly játékáradat érkezik, közöttük olyan címekkel, mint a Fable II, a Far Cry 2, a Guitar Hero: World Tour vagy a Spider-Man: Web of Shadows.

Far Cry 2 - újabb hangulatfokozó trailer érkezett

Megérkezett az idáig kiadott második legjobb trailer a Far Cry folytatásából: ehhez nem lehet mit hozzáfűzni, rajongók készüljetek! Október 24-én a boltban a helyetek!

Botrány: kiszivárgott a Far Cry 2 és a Fable 2

A Fallout 3 után botrányos módon a Far Cry és a Fable folytatásai is kalózkézre kerültek - a játékok hivatalos megjelenéséig még napok vannak hátra.

Befejeződtek a Far Cry 2 munkálatai

A minap aranylemezre került a Far Cry második részének végleges verziója: most már a tömeggyártáson kívül nincs más hátra az október végi megjelenésig!

Far Cry 2 - pénz, gyémánt és vér

Az eddigi leglátványosabb, legtöbb mindent bemutató kedvcsinálót vehetjük most szemügyre a Far Cry második részéből, amely hamarosan megjelenik.

Far Cry 2 - mozgásban a multiplayer

A mai napon megjelent az első multiplayer videó az Ubisoft által fejlesztett, sokak által epekedve várt Far Cry című játék folytatása, a Far Cry 2 kapcsán.

Budapest Game Show 08 - programok és meghívó

2008 október 25-én szombaton megrendezésre kerül a második Budapest Game Show. A helyszín a Millenáris Parkban található Teátrum.

Far Cry 2 - napkeltétől napnyugtáig

Itt van az ősz itt van újra, a játékiparban pedig ez azt jelenti: jönnek az ütős címek. A nyári pangás után érkeznek a jobbnál-jobb videók legígéretesebb játékokról.

Szerda esti videócsokor

Számos videóval gazdagodtunk a mai napon: összeállításunkban olyan sztárok képviseltetik magukat, mint a BioShock, a Far Cry 2 vagy a Killzone folytatása.

Feliratok a Ubisoft-játékokban

Talán néhányakat hidegen hagy, másoknak viszont érdekes lehet, hogy mostantól feliratok is szerepelni fognak a Ubisoft saját fejlesztésű játékaiban.