Far Cry 2

A Far Cry című trópusi szuper FPS folytatása, melyet sajnos már nem a CryTek fejleszt, ők ugyanis a Crysis-szel vannak (voltak) nagyon elfoglalva, így az UbiSoft házilag oldotta meg a folytatást.

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

E3 2008: A tizenkettedik videócsokor

A tizenkettedik csomagban látható a WWE SmackDown vs RAW 2009, a Dark Void, Spider-Man: Web of Shadows, Far Cry 2 és a Bionic Commando.

E3 2008: A hatodik videócsokor

A hatodik válogatásban láthatjátok többek között a Dead Space, Far Cry 2, Killzone 2, Baja, SW: The Force Unleashed és Motorstorm: Pacific Rift videókat.

Húsz percnyi Far Cry 2 videó

A Dreamhack alkalmából az Ubisoft nem kevesebb, mint húsz percnyi videót mutatott be közelgő játékuk, a Far Cry 2 kapcsán, amely november 28-án jelenik meg.

Far Cry 2 infók és videók

Mint most megtudhatjuk, a Far Cry 2-ben egyetlen küldetésünk lesz: Megölni Jackal-t, aki egy fegyverkereskedő és Afrika kettászakadásáért küzd.

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.

Far Cry 2 - gyújtsuk fel a szavannát

Ahogy az Ubidays kezdetét vette, csak úgy özönlenek a fejlesztő által hegesztett játékokról a jobbnál jobb képek, videók.

Új Far Cry 2 trailer

Új látnivaló érkezett a nagysikerű Far Cry folytatásából, amely Afrika veszélyes vidékeire kalauzolja el az izgalomra és gyönyörű grafikára vágyó játékosokat.

Jövő héten kezdődik a Ubidays

Jövő héten kerül megrendezésre a Ubisoft saját játékbemutatója, a Ubidays. A rendezvényt élőben nézhetitek majd az interneten keresztül.

Far Cry 2 - perzselő szavanna

Nos, ilyen videó megjelenésekor nem értem, hogy egyesek miért állították azt hogy a konzol(ok) ereje "kevés" egy Crysis szintű játék megmozgatására.