Far Cry 2

A Far Cry című trópusi szuper FPS folytatása, melyet sajnos már nem a CryTek fejleszt, ők ugyanis a Crysis-szel vannak (voltak) nagyon elfoglalva, így az UbiSoft házilag oldotta meg a folytatást.
1650978300

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.
1633446000

Beigazolódott egy régi elmélet a Far Cry kapcsán

A Far Cry-széria kusza eseményei és szereplői gyakran csak igen lazán kapcsolódnak egymáshoz, most azonban a Ubisoft elárulta, hogy mindvégig helyes volt a rajongók egyik régóta vitatott teóriája.
1623431158

E3 2021: Itt az első kép a Splinter Cell-animéről

A Ubisoft több projekten is együtt dolgozik a Netflixszel, így várható volt, hogy valamiképp képviselteti magát a Geeked Weeken. Végül három közös alkotásról esett szó, amelyek közül az egyik a tavaly bejelentett Splinter Cell-anime.
1618394400

Lekapcsolja régi játékai szervereit a Ubisoft

Még az idén több régi játékának is lekapcsolja a szerverét a Ubisoft. Habár nem mindegyik érintett cím rendelkezik multiplayerrel, a felnyitható tartalmak az összes játékban elérhetetlenek lesznek majd.
1545327000

Íme, a Games with Gold januári játékai

Díjnyertes indie játékok, raliversenyzés és Far Cry. Januárban sem fognak unatkozni az Xbox Live előfizetői. A Microsoft már az ünnepek előtt lerántotta a leplet a Games with Gold ingyenes játékairól.
1420477223

Szeretnél dinókat a Far Cry-ba?

A Ubisoft erre és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ egy nemrég szétküldött felmérésében. A francia vállalat a rajongókat kérdezi arról, hogy milyen irányba vigyék el a sorozatot.
1416139200

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.
1396522800

A Portal és a Splinter Cell dizájnere is amazonos

Kim Swiftet, a Portal dizájnerét, és Clint Hockingot, a Splinter Cell dizájnerét is leigazolta az Amazon Game Studios. Ahhoz képest, hogy a Fire TV nem akar konzol lenni, a cég nagyon komolyan veszi a játékbizniszt.
1396270800

Lelépett a Ubitól a Splinter Cell: Blacklist direktora

Patrick Redding tíz évet húzott le a Ubisoftnál, az elmúlt hetekben viszont a Warners Bros.-hoz igazolt, és a Batman: Arkham Origins montreali fejlesztőinél lett kreatív igazgató.
1395417600

Megint a Far Cry 4-ről pletykálnak

Újabb pletykák kaptak szárnyra a Far Cry negyedik részével kapcsolatban. Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a játék a Himalájában játszódik majd, és úgy néz ki, elefánton is ülhetünk majd.