Far Cry 2

A Far Cry című trópusi szuper FPS folytatása, melyet sajnos már nem a CryTek fejleszt, ők ugyanis a Crysis-szel vannak (voltak) nagyon elfoglalva, így az UbiSoft házilag oldotta meg a folytatást.
Típus: FPS

Komoly frissítés várható a Far Cry folytatásához

A Far Cry 2 korántsem ütött akkorát, mint vártuk, ennek egyik oka az a számos hiba és hiányosság volt, amit a fejlesztők a mai napig próbálnak kijavítani a frissítések során.

Friss helyzetjelentés a Ubisofttól

Mégsem jelenik meg márciusban az I Am Alive, karácsonykor jöhet az Assassin's Creed 2 és az új Splinter Cell, a Prince of Persia eladásai pedig alulmúlták a várakozásokat.

Novemberi konzol- és játékeladások

A novemberi hónap mindig rendkívül fontos a játékkiadók és a konzolgyártók számára, hiszen az ünnepi készülődés miatt kiugróan magas a vásárlások száma.

Továbbra is az Undercover vezeti a hazai toplistát

Szégyen, nem szégyen; ízlések és pofonok: a Need for Speed: Undercover a rossz kritikák és visszajelzések ellenére továbbra is vezeti a hazai toplistát.

Magyar játékeladási toplisták

A november 23-ával zárult magyar játékeladási toplista győztese az akkor debütáló Need for Speed: Undercover lett, elsöprő győzelmet aratva a többiek felett.

Far Cry 2: Fortunes Pack bejelentés

Az Ubisoft bejelentette, hogy készül a nagysikerű Far Cry 2 első DLC-je, vagyis letölthető tartalma, amely a Fortunes Pack nevet viseli és november végén jelenik meg.

Far Cry 2 - egy millió eladott példány

Az Ubisoft által fejlesztett Far Cry 2 október 24-én jelent meg világszerte, s már több, mint egy millió példányszámban elkelt mindhárom platformot együttvéve.

Letölthető a Far Cry 2 első javítása

Rengeteg játéknál előfordult már, hogy valami itt-ott nem klappolt: ezt rendszerint patchekkel szokták javítani, s most a Far Cry 2-höz is megérkezett az első.

Far Cry 2

Ugyan a játékvilág különböző képviselői nagyrészt egyetértenek benne, hogy 2007 volt a valaha élt legjobb év a játékiparban, mégis azt mondom, hogy nekem valahogy nem megy ki a fejemből az a fránya 2004. Hihetetlen címek érkeztek az évben az összes platformra. MGS3, Halo 2, Half-Life 2 és Doom 3… Csupa-csupa aranybetűs, AAA kategóriás játék, hogy az olyan finomságokról, mint a Painkiller már ne is szóljak. Volt azonban egy játék, mely a kritikusokat és a gémereket egyaránt megdöbbentette. A németek techdemoból kinövő akcióorgiája, a Far Cry.

Far Cry 2 - üdvözlünk a dzsungelben!

Nincs sok idő hátra a Far Cry 2 boltokba kerüléséig, ám addig sem fogunk unatkozni, hiszen a Ubisoft újabb kedvcsináló trailerrel lepett meg bennünket.