Far Cry 2

A Far Cry című trópusi szuper FPS folytatása, melyet sajnos már nem a CryTek fejleszt, ők ugyanis a Crysis-szel vannak (voltak) nagyon elfoglalva, így az UbiSoft házilag oldotta meg a folytatást.

Szerda esti videócsokor

Számos videóval gazdagodtunk a mai napon: összeállításunkban olyan sztárok képviseltetik magukat, mint a BioShock, a Far Cry 2 vagy a Killzone folytatása.

Feliratok a Ubisoft-játékokban

Talán néhányakat hidegen hagy, másoknak viszont érdekes lehet, hogy mostantól feliratok is szerepelni fognak a Ubisoft saját fejlesztésű játékaiban.

Far Cry 2 megjelenés és gyűjtői kiadás tartalma

Az Ubisoft nemrég bejelentette, hogy a Far Cry második része Európában október 24-én kerül a boltok polcaira és lesz belőle gyűjtői változat is.

Ragadozó állatok a Far Cry 2-ben

Bár még aludni kell párat a Far Cry folytatásának megjelenéséig, a fejlesztőknek vannak ötleteik a későbbi letölthető extra tartalmakkal kapcsolatban.

Far Cry 2 - érezd magad a játék részesének

A Far Cry 2 fejlesztői elképesztő módon oldották meg azt, hogy a játékos valóban a világ részesének érezze magát Afrika kegyetlen vidékein.

GC 2008: A tizedik videóözön

Elérkezett a tizedik videóözön, amelyben szerepel a Spore, Vampire Rain: Altered Species, Mercenaries 2, Far Cry 2, Ratchet & Clank Future: Quest for Booty stb.

GC 2008: A negyedik videóözön

A soron következő összeállításban megtalálható a LittleBigPlanet, Pro Evolution Soccer 2009, Men of War, Pure, Mirrors Edge és Far Cry 2.

GC 2008: Az első nagy galériafrissítés

Szép nagy adag screenshot érkezett a GC-ről. Van itt Call of Duty, Endwar, Far Cry, Killzone, Mortal Kombat, Resident Evil, meg minden más finomság.

Far Cry 2 rendszerkövetelmény

Ma az Ubisoft nyílvánosságra, hozta várva várt játékának, a Far Cry 2 PC-s verziójának a hivatalos gépigényét, mely nem is annyira vészes.

E3 2008: A tizenkilencedik videócsokor

A legújabb összeállításban helyet kapott többek között a S.T.A.L.K.E.R.:Clear Sky, Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir, Red Alert 3, DC Universe Online, Postal 3 stb.