Far Cry 2

A Far Cry című trópusi szuper FPS folytatása, melyet sajnos már nem a CryTek fejleszt, ők ugyanis a Crysis-szel vannak (voltak) nagyon elfoglalva, így az UbiSoft házilag oldotta meg a folytatást.
Típus: FPS

A UbiSoft kevesebb FPS-t készít a jövőben

Rainbow Six, Ghost Recon, Far Cry - ezek a UbiSoft legnagyobb FPS stílusú sorozatai, és lehet, hogy a jövőben nem is nagyon bővül a felhozataluk.

Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

GDC 2008: Bionic Com, Far Cry 2 és GTA 4 videók

A Gamersyde három remek videót szállított nekünk a GDC-ről. A Bionic Commando és a Far Cry 2 kamerás gameplay anyag, míg a GTA egy új trailert kapott!

Far Cry: The Movie - megtekinthető az első trailer

Megtekinthető a Far Cry: The Movie első előzetes videója: ismert színészekkel teli "remekmű" lesz ez, melynek sok köze nincs a játékhoz, bár az alap készen volt.

Far Cry 2 - új screenshotok és egy friss trailer

Öt új képet és egy friss trailert kaptunk az UbiSoft Montreal által fejlesztett Far Cry 2-ből. A videó nem tartalmaz gameplay jeleneteket, de a játék motorjából lett felvéve!

Készül a konzolos Far Cry 2

Az eredetileg PC-re bejelentett Far Cry 2 konzolos verziójáról terjengő pletykákat az UbiSoft ma megerősítette: a játék teljes gőzzel készül next-gen konzolokra is!

Far Cry 2

Noha a CryTek új kiadó, és egyben új megbízatások után nézett, a UbiSoft nem hagyja feledésbe merülni a fejlesztőcsapat 2004-es blockbuster-ét. A Far Cry második részének elkészítésével ismét a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.

Far Cry 2 technikai bemutató - ezúttal képekben

A UbiSoft négy screenshotot tett közzé a Far Cry 2-ből. A képek a fejlett fényhatásokat, a valós idejű autó koszolódást, és a nagyfelbontású textúrákat mutatják be.

FarCry 2 - technikai videótrió

A Far Cry 2 című nagyreményű játékból látható most három rövid, de annál érdekesebb és figyelemreméltóbb videorészlet.