Far Cry 2

A Far Cry című trópusi szuper FPS folytatása, melyet sajnos már nem a CryTek fejleszt, ők ugyanis a Crysis-szel vannak (voltak) nagyon elfoglalva, így az UbiSoft házilag oldotta meg a folytatást.
1392911880

Far Cry 4 - irány a Himalája?

Még mindig nagyon kevés hivatalos infónk van a Far Cry negyedik részéről, gyakorlatilag annyi biztos, hogy lesz még folytatása a sorozatnak. De vajon tényleg a Himalájában játszódik majd?
1392123630

Egy hetet csúszik a Far Cry: The Wild Expedition

A Valentin-nap a szerelmeseké, nem pedig a Far Cry-rajongóké. A Ubisoft megerősítette, hogy mégsem február 14-én startol el a gyűjtemény, hanem egy héttel később. De befutott a Far Cry Classic launch trailere.
1392051600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Valentin-nap egy marhaság, de ha mégis meg szeretnénk lovagolni, akad majd egy-két olyan játék, ami aznap jelenik meg, és kiváló időtöltést nyújthat az ünnep apropóján...
1389337297

Jön a Far Cry Classic is

Befutott a Far Cry: The Wild Expedition formális bejelentése, és a Ubisoft sajtóközleményéből az is kiderül, hogy a csomagban szereplő Far Cry valójában egy felturbózott, HD-változat lesz.
1389168000

Úton a Far Cry: The Wild Expedition

Mielőtt valaki félreértené, ez még nem a Far Cry folytatása, a Ubisoft így nevezte el azt a gyűjteményes kiadást, amelyik az összes eddig megjelent epizódot tartalmazni fogja. Februárban érkezik.
1371564000

Újabb három Ubisoft-film a láthatáron

Feljebb kapcsol egyet a Ubisoft, a Watch Dogs, a Far Cry és a Rabbids filmváltozatain is elkezdett dolgozott a kiadó filmes részlege - most éppen rendezőket, forgatókönyvírókat és színészeket keresnek.
1340625668

Videojáték formájában is hódít a foci-EB

A Max Payne harmadik része alaposan visszaesett a hazai játékeladási toplistán, miközben labdarúgó-Európa-bajnoksággal párhuzamosan egyre népszerűbbé vált a FIFA 12 Euro 2012 kiegészítője is. Nem lepődtünk meg, a magyarok mindig is szerették a focit videojáték formájában fogyasztani.
1340004682

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nincsenek meglepetések a hazai játékeladási toplistán, a mostani felállás kísértetiesen hasonlít a múlt hetire, ahol szintén a Max Payne 3 vezetett. Különösebb fordulatokkal már nem is kell számolni, az uborkaszezonban nem érkezik majd olyan cím, ami keresztbe tehetne az ilyen nagyágyúknak.
1319716800

Miért voltak borzalmasak Uwe Boll filmjei?

Ugye emlékszünk még a világ egyik legrosszabb rendezőjére, a játékokból horribilis filmeket készítő német Uwe Bollra? Ha igen, valószínűleg gondolkoztál már azon, hogy mégis mitől ilyen rosszak a filmjei. Nos, a választ most részben megkapjuk a Bloodrayne forgatókönyv-írójától.
1312392607

PSP-re és Wii-re is készült a Far Cry 2

Habár manapság minden csapból a Far Cry 3 folyik, időzzünk el egy érdekesség erejéig az előző epizódon. Bizony, az afrikai szavannán játszódó második rész egy darabig fejlesztés alatt állt a Sony zsebkonzoljára és a Nintendo gépére is. Ez tudtuk meg egy ex-Ubisoft Montreal fejlesztő LinkedIn profilját vizslatva.