Call of Duty 4: Modern Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Call of Duty-sorozat negyedik része, melyet ismételten a Medal of Honor alkotógárdájából kivált, saját csapatot alapított Infinity Ward fejlesztett.
Típus: FPS, Lövöldözõs, Világháborús

Jövőre tárgyalják Westék perét az Activision ellen

Úgy néz ki, még jó pár hónap, mire Jason West és Vince Zampella tárgyalása elkezdődhet az Activision ellen benyújtott keresetük kapcsán. Az egész játékipar egyik legérdekesebb ügye lesz, hogy a bíróság vajon melyik félnek ad majd igazat, a távozóknak vagy a kiadónak.

Törölték az akció-kalandjáték Call of Dutyt

Habár nem is olyan régen még az a hír járta a Sledgehammer Call of Duty-mellékágáról, hogy csupán jegelték a projectet, ma azonban Glen Schofield, a csapat főnöke elismerte, az akció-kalandjáték ismérveit magán viselő játék immáron soha nem fog megjelenni. Egyébként a Dead Space-re hasonlított volna.

Respawn: jó dolog saját címet fejleszteni

Amikor az Infinity Ward két alapítója, majd a fél cég elhagyta a hajót, nyilván az egyik legnagyobb veszteségük az volt, hogy ott kellett hagyniuk azt a címet, amit hosszú évek alatt ők építettek fel a nulláról. A srácok azonban tanultak az Activision és a Call of Duty leckéjéből.

Call of Duty: Elite tartalmon dolgozik Ridley Scott

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg egy Coloradóban tartott előadásán bejelentette, hogy olyan népszerű hollywoodi filmrendezők is részt vesznek a Call of Duty: Elite-tartalmak gyártásában, mint Ridley Scott és Tony Scott. Vélhetőleg exkluzív epizodikus finomságokban működnek közre.

Legalább 40 volt Infinity Wardos a Respawnnál

Tegnap számoltunk be arról, hogy elindult a Respawn hivatalos oldala, s különböző külföldi magazinok nem voltak restek a céges információkból kihalászni, hogy mégis mennyi ex-Infinity Ward dolgozó tengeti most a napjait a West és Zampella által alapított új stúdiónál. Az eredmény meglepő.

Elstartolt a Respawn honlapja az első játékképpel

A ex-Infinity Ward alapítótagjainak, Jason Westnek és Vince Zampellának új stúdiója, a Respawn Entertainment fellőtte hivatalos weboldalát, amin már látható az első - igaz, elmosódott - kép a nagy titokban készülő új játékából. A fejlesztők teljesen új frencsájz alapjait tették le az Electronic Artsnak.

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.

Indulhat Westék pere az Activision ellen

Habár azt hihettük, hogy az Activision által kirúgott két egykori Infinity Ward vezető, Jason West és Vince Zampella már megbékélt a sorsával, úgy tűnik, nem ez a helyzet: a legfelsőbb bíróság szerint most gyűlt össze elég bizonyíték ahhoz, hogy a duó pere elindulhasson az Activison ellen.

Call of Duty Elite - kétmillióan jelentkeztek a bétára

Annak ellenére, hogy a rajongók újabb lehúzásra gyanakodnak a Call of Duty közösségi rendszere kapcsán, számos játékos számára vonzó a kezdeményezés, mivel már több mint 2 millió felhasználó jelezte szándékát a bétatesztre. A CoD-okkal már 30 millióan játszanak, kell egy rendszer, ami mindenkihez szól.

E3 2011: Sci-fi shooter lesz a Respawn első játéka

Az EA Games Label elnöke, Frank Gibeau elhintette az expó során, hogy éves alapon további Battlefield és Medal of Honor címek várhatóak a kiadótól, de ezen felül a két ex-Infinity Ward alapítótag nevével fémjelzett Respawn Entertainment első játékát is ők fogják kiadni, mely a pletykákkal ellentétben sci-fi lesz.