Call of Duty 4: Modern Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Call of Duty-sorozat negyedik része, melyet ismételten a Medal of Honor alkotógárdájából kivált, saját csapatot alapított Infinity Ward fejlesztett.
1302866955

Activision - nem változott az egyesülés óta

Legalábbis ezt állítja a cég egyik fejese, aki nem igazán érti, miért utálja mindenki a kiadót azóta, hogy egyesültek a Vivendi játékrészlegével, s így a világ legnagyobb kiadójává váltak. Szerinte ugyanis a cég gyakorlatilag változatlan maradt, pont olyan, mint előtte, így érthetetlen a negatív visszhang.
1302004811

A Modern Warfare jogait szeretné West és Zampella

A közelgő bírósági csatában az ex-Infinity Ward alapítótagok, Jason West és Vince Zampella nem kevesebbért mennek vérre az Activisionnel szemben, mint azért, hogy a Modern Warfare társtulajdonosai legyenek. Ha legyőzik volt munkáltatójukat, akkor a frencsájz jövőjébe ők is beleszólhatnak.
1301414400

A Blizzard főnök védi az Activision főnököt

Nem mintha Bobby Kotick, az Activision legendás vezére védelemre szorulna, elvégre nem egy lánylelkű félénk kis liliomszál az úriember. Ettől függetlenül a Blizzard alapítója úgy véli, nagyon hibás kép alakult ki a közvéleményben Kotickról, és valójában egy teljesen normális, korrekt ember.
1301060386

A Guitar Hero III az Államok legkeresettebb játéka

Bár a Call of Duty: Black Opsot egyszer már kikiáltottak az Egyesült Államok legkeresettebb játékának, akkor azt az eladott darabszámokra hivatkozva tették, nem pedig a ténylegesen befolyt bevételeket vették figyelembe: ebben a tekintetben még mindig a 2007-ben megjelent Guitar Hero III vezet.
1300356000

Nem szállhat ki az Infintity Ward perből az EA

A Los Angeles Times jelentése szerint a bíróság elutasította az Electronic Arts kérelmét, így az óriáskiadó továbbra is részese marad az Activision és a volt Infinity Ward vezetők közötti 400 millió dolláros pernek. A Call of Duty-k kiadója számára már ez is előrelépésnek mondható.
1299139225

Find Makarov - itt az élőszereplős fanfilm trailere

Véget ért a visszaszámlálás a findmakarov.com-on, és a számláló egy YouTube-videóra irányít bennünket, ahol megtekinthető a Find Makarov előzetese, mely a pletykáknak megfelelően egy amatőr filmes próbálkozás lesz. A Modern Warfare 2 számos jelenetét forgatták le hús-vér szereplőkkel.
1298303326

Geohot: Nem én tehetek a Call of Duty-csalókról

George Hotz, ismertebb nevén Geohot úgy gondolja: nem ő a hibás, amiért a Call of Duty: Modern Warfare 2-t ellepték a csalók. Mint mondta, nem hitte volna, hogy ez lesz a PS3 feltörésének és annak publikussá tételének az eredménye, és teljes mellszélességgel támogatja a cheaterek bannolását.
1297517422

Kotick: Lehet, hogy újra feltaláljuk a Guitar Hero-t

Az Activision vezérigazgatójának nyilatkozatai elsősorban a vállalat részvényeseinek kedveznek, ám mostani kijelentésével azért pár GH-fan szájára is mosolyt csal - és lehet, nem csak szánalomból. Lehet, hogy évek múltán újra visszatér a népszerű ritmusjáték? Bizakodhatunk, hogy nincs veszve minden!
1297079884

Egymillióan töltötték le a Call of Duty-paródiát

A Bulletstorm fejlesztői nagy örömmel közölték, hogy több, mint egy millió kárörvendő játékos tisztelte meg a Duty Callst azzal, hogy letöltötték a vicces címet. Mi is csípjük a hasonló kezdeményezést, nem is csalódtunk az EA humorérzékében - az Activision azóta is mereven hallgat és nyalogatja sebeit.
1296720399

Duty Calls - tölthető az EA Call of Duty-paródiája

Nem bírt tovább az EA a pimasz humorával, ingyenesen letölthetővé tette a Duty Calls nevű játékát, amely egyenesen az Activisionnek mutat fityiszt, és alaposan kiforgatja a népszerű militarista FPS-sorozatot. A csipkelődésre vevők vagyunk, pláne, hogy a Bulletstorm fejlesztői követték el.