Call of Duty 4: Modern Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Call of Duty-sorozat negyedik része, melyet ismételten a Medal of Honor alkotógárdájából kivált, saját csapatot alapított Infinity Ward fejlesztett.
Típus: FPS, Lövöldözõs, Világháborús

Már nextgen játékon dolgozik az Infinity Ward

A jövőbe tartanak a Call of Duty fejlesztői - tudtuk meg a stúdió legfrissebb állásajánlatai között csemegézve. A srácok egy izgalmas, eddig még be nem jelentett címen dolgoznak, mely a következő generációs konzolokra lát napvilágot. Készül a nextgen háborús FPS?

Szép bónuszokat kaptak az ex-Infinity Wardosok

Javában zajlik Jason West és Vince Zampella által indított per az Activision ellen, ahol az Infinity Ward egykori alapítói kifizetetlen bónuszok után sírnak a bíróságon. Nos, a nemrég kitudódott részletek szerint az Activision már korábban is szép prémiumot fizetett a srácoknak.

Óriási fizetéseket kaptak az ex-Infinity Wardosok

További információkra derült fény az ex-Infinity Wardos srácok és az Activision közötti perben. Az Infinity Wardnál a vezetőség és a csúcson lévő többi munkatárs hatalmas fizetéseket és bónuszokat kapott, az informatikai vezetőt e-mailek feltörésére kérték Bobby Kotickék.

Peren kívül állapodott meg az EA és az Activision

Épp a minap számoltunk be arról, hogy az Activision ügyvédje halasztást kért a két cég között folyó perben, erre ma már arról számolhatunk be, hogy végülis bíróságon kívül állapodtak meg. Az alku részletei egyelőre nem nyilvánosan, de az Activision valószínűleg még így sem ússza meg a bíróságot.

Halasztást kért az Activision az Infinity Ward-perben

Elméletileg a héten kezdődtek volna el végre a meghallgatások az Activision/Infinity Ward versus kirúgott Infinity Ward-alapítók perében, ám az Activision halasztást kért - igaz, csak egy hetet, és ez szerintük összességében egy rövidebb ügymenetet fog eredményezni.

Videó egy másik törölt Call of Duty-projektből

Újabb törölt Call of Duty-projektről olvasni mostanság, a Vicarious Visions egy volt fejlesztője szivárogtatott ki némi látnivalót az anyagról. Bár a munkálatokat lelőtte az Activision, mi mindenképpen ránéztünk volna a játékra, elvégre az a hírek szerint nem FPS volt, hanem taktikai akciózást ígért.

Május végén tárgyalják az Infinity Ward ügyét

A bíróság május végén tárgyalja majd az Infinity Ward és az Activision ügyét, a tervek szerint egy húzásra letudják mindkét oldal sérelmeit. Az eredeti elképzelések szerint a hónap elején került volna a bíróság elé a játékipar egyik legnagyobb botránya, végül az Activision kérésére kerestek új időpontot.

Újra perelik az Activision Blizzardot

Amikor valami kiemelkedően sikeres, általában sokak szemét szúrja. De akadnak olyanok is, akikben ez a szúrás bizonyos gondolati folyamatokat indít el, melynek végén oda jutnak, hogy ők is szeretnének részesülni a sikerből. Mégpedig komoly mennyiségű zöldhasú formájában.

Robert Bowling elhagyja az Infinity Wardot

Szomorú nap ez a Call of Duty-rajongók számára, hiszen a sorozat egyik arca hagyja el a céget, aki éveken keresztül nyíltan, barátságosan kommunikált a fanokkal. Robert Bowling nem indokolta meg a döntését, de teljesen elhagyja az Activisiont és a CoD-franchise-t.

Call of Dutyval terveznek a terroristák

A napi bulvárbetevőnket a brit Sun napilap szolgáltatja, melynek értesülései szerint a muszlim terroristák a Call of Dutyt használják arra, hogy megtervezzék támadásaikat. Meg a Halót és a Medal of Honort. Ezúttal nem arról van szó, hogy a játékban gyakorolják az AK47 kezelését.